IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 10-16 юни

10 юни 2019 07 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 10-16 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подгответе се психически, че няма да разполагате с условия да реализирате всичките си творчески планове през тази седмица. Заемете се първо с онези, които по някакви причини сте отложили преди време или с неизпълнените обещания. Резултатите от тях ще са пряко свързани със стабилитета и финансите ви. Не разпилявайте силите си, ако искате да сте достатъчно ефективни и не надценявайте възможностите, за да не подведете и да не излъжете нечие доверие.

Телец

Ако сте си поставили за цел да привлечете вниманието по някакъв начин през тази седмица, то ще се наложи старателно да поработите над стила си, поведението, външния вид, начина на общуване и други направления, в които търпите критики. Ще разполагате с благоприятни условия за различни практически дейности като ремонт, земеделска работа, занаятчийство. Ще можете и да популяризирате уменията си. Положителното излъчване и устойчиво добро настроение ще обезоръжи конкурентите ви. Ще научите интересна тайна с възможност да я приложите в бизнеса си.

Близнаци

На моменти може да усетите леко занижаване на тонуса и енергетиката, но няма да е фатално. Просто разпределяйте силите и времето си равномерно с периодична промяна типа на заниманията, за да не стигате до състояние на отегчение и да държите мисълта си активна. Всеки ден анализирайте дейностите си от предишния и правете обозрими във времето планове. Не пренебрегвайте необходимостта от усвояване на нова и допълнителна информация. Тя ще е печеливша инвестиция за сложните ви проекти. Ще реализирате намеренията си, ако не говорите за тях и не парадирате с постиженията си.

Рак

Предстоят промени, които ще засегнат различни сфери от живота ви. Първоначално може да се наложи да се занимаете със собственото си здравословно състояние. Нищо обезпокояващо, но превенцията ще ви освободи от страховете. Характеристиката на някои контакти също ще се промени. Колеги или партньори, с които сте били в добро сътрудничество може да ви разочароват или просто по някакви причини да излязат от живота ви. От друга страна в личен план някой може да привлече вниманието и да спечели благоразположението ви. Избягвайте крайно острите оценки, критичните забележки и двусмислените изказвания. Ще се лишите от подкрепа точно тогава, когато ви е най-необходима.

Лъв

Най-неприятните спорове ще са по семейни въпроси. Отстоявайте позицията си, но не я натрапвайте. Защитавайте интересите си, но не омаловажавайте чуждите. Провеждайте всички дискусии, когато сте спокойни и можете да мислите само по една тема, само в едно направление. Липсата на концентрация ще попречи на обективността ви и ще предизвика още повече разногласия. Отделяйте време за медитация в работните дни и за хобито си в почивните.

Дева

Обичайните занимания или бизнес ще са по-динамични, но пък и приходите ви леко ще се повишат. Подходящо е да разплатите заеми или задължения към кредитори, с които до момента не сте успели да се справите, особено ако все още не са в период на натрупване на лихви. Доколкото зависи от вас ще успеете да прокарате някои предпочитани промени в организацията на екипната работа. Първоначално може да бъдат посрещнати с неодобрение, но скоро положителният ефект ще се забележи и ще ви благодарят. За промените у дома отстъпете инициативата на близките си.

Везни

Мобилизирайте цялото си старание през тази седмица. С каквото и да се захванете бъдете упорити, последователни и целенасочени. Ако от известно време се опитвате да впечатлите шефа си, то със сигурност най-после ще постигнете желания ефект. Ще ви натоварят с допълнителна работа, но и ще получите допълнителни приходи, а може да се промени и мястото ви в служебната йерархия. Новите отговорности ще ви принудят да усвоите и нови навици, но ще се справите бързо. Не пренасяйте служебните тревоги у дома и обратно. Бъдете справедливи, когато се налага да разрешавате спорове между членовете на семейството си.

Скорпион

Научихте ли се да се наслаждавате на малките радости? Е, ако все още не сте, то през тази седмица непременно ще се научите. Почти всеки ден ще се случва някаква дребна, но приятна изненада, повод за добро настроение и преосмисляне на предпочитанията. Съвсем скоро ще се сетите, че май е време да подобрите отношенията си с хора, които подминавате като празно пространство, че усмивката е по-убедителен аргумент от високите децибели на гласа ви, че най-ценни са нещата, които не се купуват с пари. Не давайте пари назаем и не си позволявайте скъпи подаръци, които ще нарушат финансовия ви баланс. Важен е жестът, а не цената.

Стрелец

Може да си мечтаете за почивка и отпуск, обаче няма да ви се случи. Колкото и спокойно да изглежда началото на седмицата, не се заблуждавайте, предстоят изненади. И не съжалявайте, че обстоятелствата ще се променят твърде бързо. Съобразявайте се с тях, реагирайте подходящо и в края на периода ще има с какво да се поздравите. Не всичко ще се получава гладко, основните спънки ще са свързани с техника и обезпечение. Ремонти на машини или доставки на резервни части може да се забавят, така че помислете предварително как да уплътните времето, с което разполагате. Подбирайте внимателно храната, която ще консумирате в горещите дни. Съществуват предпоставки за проблеми със стомашно-чревния тракт.

Козирог

В края на всеки работен ден ще си казвате: „ох, слава богу, най-после успях да довърша всичко“ и още на другата сутрин ще установявате, че изобщо не е така и че нова лавина от задачи се движи с бясна скорост към вас. Спокойно, няма място за паника. Заживейте още в началото на седмицата с мисълта, че ще сте изключително заети и ще ви е доста по-лесно да се организирате. В крайна сметка, с повече или по-малко усилия ще успеете да довършите започнатото в уговорените срокове. А най-хубавото е, че ще си получите и възнаграждението в уговорените срокове. В подкрепа на твърдението, че „всичко е добре, когато завършва добре“ в края на седмицата ще гледате на живота доста по-оптимистично.

Водолей

Преживяванията през тази седмица ще се люшкат от едната крайност в другата. От драми, достойни за театрална постановка, до пълна апатия. Положителните емоции ще са повече и ще са свързани с любовта и романтиката. Състоянията на апатия ще са ефект от обичайната ежедневна умора и ще са свързани предимно с професионалните задължения или бизнеса. И в двата случая ефективната тактика е да не се опитвате да изпреварвате събитията и да не се вторачвате в дреболии. Ще се чувствате много по-сигурни в себе си, ако все пак успеете да спазвате динамичния си стереотип. Драстичните разлики в дневното разписание ще се отразят негативно върху концентрацията ви, избягвайте ги. В края на седмицата любимият човек може да ви изненада с предложение за покупка на скъпа вещ. Ако няма да докара финансите ви до колапс, не се противопоставяйте.

Риби

Малко са нещата, които биха ви извадили от обичайния ритъм през тази седмица. Предстои един сравнително спокоен период, в който ще разполагате с време за себе си и с възможност да наваксате пропуснатото до момента. На първо място ще можете да поставите в ред отношенията си. Недовършени разговори, неясни, изпълнени със съмнения ситуации ще изкристализират и придобият точни очертания. Постигането на душевно равновесие, към което толкова се стремите, ще се отрази положително на тонуса и физическото ви състояние. Ще хармонизирате вътрешното си Аз с външния облик, ще сте много по-проницателни и по-привлекателни. В края на седмицата ще е полезно да дефинирате перспективните си планове. Трасирайте ги като глобална концепция, с подробностите ще се занимавате „в крачка“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари