IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 юни

11 юни 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Постарайте се да запазите баланса на интересите, независимо от личните си желания. Избягвайте местата, където има много хора или, ако е належащо да присъствате на такива, съхранявайте надлежно вещите и предметите си. Не е изключено да попаднете на мошеници.

Телец

Реагирайте с типичното си спокойствие, ако попаднете в напрегната ситуация, присъствате на инцидент или ви възложат спешна задача. Обстановката около вас ще е променлива и доста изнервена. Преценявайте изказванията си, въздържайте се от прекалена откровеност.

Близнаци

Предварителните ви планове доста ще се разминат с реалната действителност. Ако сутринта си представяте, че денят ще е спокоен и ще изпълнявате обичайните си задължения с умерен ритъм, то бъдете готови да реагирате гъвкаво. Често ще се налага да променяте заниманията и да отклонявате вниманието си. Постарайте се да не допускате грешки.

Рак

Предстоят тревоги, свързани със семейството. Мобилизирайте се и запазете самообладание. Емоционалното ви състояние е нестабилно, но ако не се овладеете и се включите в каквито и да било спорове, разногласия, ще си създадете повече неприятности.

Лъв

Не тръгвайте на път, ако не е належащо. Ако все пак трябва да го направите, то подгответе се старателно. Освен за документите, които трябва да вземете със себе си, се постарайте да съберете подробна информация за маршрута, състоянието на пътя и други фактори, които биха създали проблеми.

Дева

Не са изключени проблеми с техниката, които да променят темпото ви на работа. Ще е трудно да се дистанцирате от споровете между колегите. В състояние сте да предложите компромисни решения, направете го незабавно. Намесата ви ще се окаже изключително полезна.

Везни

Началото на деня ще е спокойно и ще е добра предпоставка за реализация на текущите ви ангажименти. Напрежение може да създадат контактите с държавната администрация или пътната обстановка. За предпочитане е да ползвате обществен транспорт вместо личен.

Скорпион

За предпочитане е да работите самостоятелно. Всяка дейност, свързана с други хора, особено ако са непознати, може да се натъкне на спънки и задръжки. Ако имате възможност да подбирате екипа си, възползвайте се.

Стрелец

Събитията ще се развиват във ваша полза. Ще се убедите в съществуването на баланса в природата. Ако нещо се получи точно според очакванията ви, следващото няма да е каквото трябва. Не бъдете прекалено настоятелни, по-добре е да отложите част от ангажиментите и да напредвате с умерено темпо.

Козирог

Вероятно ще се наложи да промените предварително насрочени срещи или делови разговори с влиятелни личности по независещи от вас причини. Направете го без да се тревожите. Така ще имате възможност да издирите допълнителна информация, която ще ви е много необходима.

Водолей

Почти всички задачи, за които се захващате днес ще започват много добре, но в процеса на работа ще се налага или да ги прекратите, или да повтаряте някои действия. Не се стресирайте излишно. Обменете информация с по-опитни колеги, ще ви подскажат дребни, но полезни детайли.

Риби

Подредете заниманията си по важност и преценете кое може да бъде отложено. Заемете се само със спешните задачи и то без да бързате излишно. Избягвайте каквито и да било рискове, особено ако са травмоопасни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари