IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 юни

12 юни 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

При работа в екип е желателно да се занимавате с познати дейности и да участвате на изпълнителско ниво. Новите проекти и сделки са подходящи, ако зависят само от вас и имате възможност да променяте параметрите. Не е препоръчително да се натоварвате с посреднически задачи.

Телец

Ако имате желание да смените работното място не разчитайте на днешните предложения. Ще са съмнителни и като условия, и като източник. Добрите резултати, които ще постигнете ще са плод повече на късмет, отколкото на усилията ви. В случай, че вчера сте преживели някакви неприятности, днес ще получите реванш.

Близнаци

Ще се наложи да се съобразите с някои ограничения и да ги спазвате. Ще са свързани с фактори, на които много държите като време, пари, лично пространство. Ако не нарушавате правилата и търпеливо изслушвате близките си, ще сте в състояние да изгладите любовно недоразумение.

Рак

Ще присъствате на дискусия, на която някой може да се опита да подрони авторитета ви. Реагирайте сдържано и наблюдавайте обстановката. Ще получите подкрепа от непознат, страничен наблюдател. След намесата му някой ще попадне в собствения си капан.

Лъв

Една от най-сложните ви задачи днес ще е свързана с уреждането на важни документи. Ще се натъкнете на спънки, за които не сте се сетили. Ще преодолеете бюрократичните бариери благодарение на личния си чар и умение да привличате вниманието.

Дева

Ще се наложи да се справите с някаква дилема с юридически нюанс. Уточняване условия по договор, срокове, неустойки. Не се опитвайте да си спестите формалностите и не залагайте на устни уговорки. Колкото по-изрядна е документацията ви, толкова по-малко загуби ще понесете.

Везни

Не се опитвайте да си прескачате сянката и да разбивате стени с глава. Преценявайте обективно възможностите си и се захващайте само за дейности, с които сте в състояние да се справите. Няма смисъл да възстановявате отдавна прекъснати взаимоотношения, само защото ви е връхлетял сантиментален спомен.

Скорпион

Намалете инициативата. Ако се намирате на непознато място съобразявайте се с местните правила, норми и обичаи. Преценявайте събеседниците си и се изказвайте по начин, който не би накърнил достойнството им.

Стрелец

Някои ситуации, в които попадате ще са доста неясни и ще ви е трудно да се ориентирате. Търсете причините и се опитвайте да предвидите следствията по логика. Ще получите помощ, подкрепа, съвет, ако говорите за тревогите си искрено и без излишни официалности.

Козирог

Освен с текущите задължения ще се наложи да се справите и с някои изоставени или такива, които са останали недовършени поради обективни пречки. Мобилизирайте се и овладейте емоциите. Ще е изморително, но пък удовлетворително. Не влизайте в противоречия с родителите или децата си, ще получите усещането, че говорите на празно пространство.

Водолей

Ще се убедите колко е полезна способността ви да мислите нестандартно. Повече от веднъж ще попаднете в сложна ситуация, изискваща въображение. Може да е свързана с някакво нарушение на правилата, извършено от друг участник. Благодарение на предложенията ви казусът ще намери решение.

Риби

Не вярвайте на външни признаци, търсете смисъла. Не се доверявайте на хора, които познавате отскоро. Имайте си едно наум, колкото и да са мили и преценявайте дали между тях и вас няма конфликт на интереси, който не се забелязва на пръв поглед.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари