IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 юни

13 юни 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка:

Снимка:

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще преживеете непредвидени събития днес, но не е задължително те да са изцяло положителни или изцяло отрицателни. Опитайте се да извлечете максимума от всичко случващо се. Ще го направите, ако прецените обективно собственото си място в цялостната картина.

Телец

Следвайте интуицията си при уреждане на казуси от личен характер. Въздържайте се от окончателни решения по въпроси, изискващи непредвидени разходи. Изключение може да направите, само ако става дума за справяне със здравословен проблем.

Близнаци

Някой ще огласи ваша тайна или грешка и обстановката ще е доста напрегната. Проблемът няма да е в това, че по ваш адрес се разпространява информация, а в това че информацията ще е почти изцяло погрешна, но няма да имате възможност да я опровергаете.

Рак

Каквото и да се случи през деня подредете ангажиментите си така, че вечерта да можете да се повеселите. Забавлявайте се според предпочитанията си. Ако искате просто останете у дома и се отдайте на хобито си. Важното е да си осигурите собствено време, на което да се насладите.

Лъв

Нищо няма да е спешно, подреждайте задачите според възможностите и предпочитанията си. Отделете време за близките, те имат нужда от присъствието ви. Не е изключено да намерите или да ви изпратят някакъв предмет на изкуството.

Дева

В началото на деня тонусът ви може да е малко нисък. Да ви е трудно да се съсредоточите, да сте сънливи и отпаднали. Избягвайте употребата на тонизиращи напитки, няма да ви освежат. Заемете се с най-лесното, за да избегнете възможността за грешки, енергетиката ви постепенно ще се стабилизира.

Везни

Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления. Дали ще ви върнат пари, които преди време сте дали назаем или ще спечелите от моментна лотария не е ясно, но при всички случаи отделяйте време и преглеждайте съобщенията в електронната си поща. Може да получите и предложение за допълнителна работа.

Скорпион

Настроението ви е нестабилно и сте раздразнителни. Избягвайте спонтанните изказвания, които биха прозвучали обидно на събеседниците ви. Шегувайте се с цел подобряване на настроението, а не поставяне на някого в неудобно положение.

Стрелец

Инициативите ви, колкото и да са креативни, ще се натъкнат на неодобрение. На вас ще ви стане неприятно, а шефът или колегите ще се стресират от активността ви. Дистанцирайте се до момента, в който потърсят мнението ви. Тогава ще сте в позиция да въздействате върху събитията.

Козирог

Покрай обичайните занимания ще се наложи да се заемете и с някои твърде странни. Не се отказвайте, независимо че първоначално няма да се сетите какво точно се изисква от вас. Ще разполагате с достатъчно време, за да действате на принципа на „пробата и грешката“, експериментирайте.

Водолей

Нищо няма да мине без личната ви намеса. Околните непрекъснато ще ви търсят за помощ и съдействие. Ще имате възможност да реализирате лидерските и организаторските си способности, но следобед може да усетите лека отпадналост и липса на апетит. Ако сте поели ангажименти за вечерта е по-добре да ги отложите, за да възстановите силите си.

Риби

Участие в някакво публично мероприятие ще ви накара да се замислите над част от правилата, които ви налагат да следвате. Не е изключено някой друг да повдигне дискусия по същия въпрос. Изслушайте повече мнения преди да изразите своето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари