IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

При кои зодии най-добре работи интуицията?

16 юни 2019 14 15

Те имат значително по-силни усещания

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки човек притежава интуиция, но в никакъв случай тя не е еднаква. Със сигурност сте имали усещания и подсказки какви решения да вземете в даден момент. Според астролозите зодията също влияе за това колко сме интуитивни.

Да получаваме информация единствено от предчувствие или трепет от усещане е дар, който може да се усъвършенства с „практиката“. Кои са зодиите, които могат да се похвалят с най-силна интуиция?

Овен

Добри, умни и винаги във водовъртежа на събитията, родените под този знак са и най-интуитивните в зодиака. Те имат най-силни психически способности.

Никой друг не може толкова бързо да разпознае усещанията и да разкодира невербалните съобщения, получавани посредством интуицията, както представителите на тази зодия.

Стрелец

Може би има връзка с огнената природа на тази зодия, но нейните представители са изключително привлечени към анализите. Те знаят как да изгорят всичко, за да стигнат до истината.

Те дават съвет, основавайки се на своите усещания, и винаги са прави. Стрелците са силно интуитивни и за тях често сме като прочетена книга.

Рак

Родените под знака на зодия Рак искат да бъдат полезни и се наслаждават на това, че са гласът на разума в групата. Те невинаги обаче стигат до своите заключения на база на това, което са видели с очите си. Раците са силно интуитивни и също така умеят да споделят своите познания.
Ако искате да знаете истината, попитайте вашия приятел от тази зодия – той ще ви каже.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
ne e vinagi taka . izdunkite kum koe spadat ??? i da tulkuvam i da ne tulkuvam , golemia bliznak use6ta li za6to sum naokolo????
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар