IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 юни

17 юни 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не би могло да се каже, че трудовият ентусиазъм ви е обсебил изцяло. Ще сте много повече разсеяни и мислещи за преживяванията от почивните дни, отколкото за работата. Ориентирайте се към познати дейности, които дори и да сгрешите няма да създадат сериозни неприятности.

Телец

Не надценявайте нито своите, нито възможностите на околните. За по-сложните занимания ще ви е нужно въображение. Не започвайте нищо ново, ако все още имате недовършени занимания с изтекли срокове.

Близнаци

Заемете наблюдателна позиция. Не споделяйте мнението си, ако не ви питат. Използвайте деня за проучване на въпросите, които ви интересуват, а не за обсъждането им. Постарайте се да не привличате вниманието.

Рак

Ще ви е нужна дисциплина и добра организация, ако искате да си спестите неприятности. Избягвайте емоционалните изблици, особено ако общувате с непознати, с които предстои да работите занапред. Ще си създадат неправилно мнение за вас и ще е доста трудно да го промените.

Лъв

Ако има начин да се заемете със задачи, изискващи повече движение, срещи с нови партньори или друг вид неангажиращи контакти, то направете го. Днес е по-добре да не се заседявате на едно място. При търсене на нови решения не се ограничавайте със стандартни методи.

Дева

Ефективността ви ще е по-висока, ако се намирате в приятна обстановка. Единият от начините е сами да си я създадете, доколкото е възможно. Вторият е поне в част от деня да пребивавате на място, което ви вдъхновява. И двата варианта са по силите ви.

Везни

Пътуване, което предвиждате, ще се отложи, така че не си правете предварителен маршрут и не се ограничавайте в познати схеми. Сравнително често в днешния ден ще попадате в нестандартни ситуации. Запазете присъствие на духа, може да изглежда сложно, но това ще е само първото впечатление.

Скорпион

Въздържайте се от прояви на разточителност. Докато се разхождате по улиците и парите „ще изтекат между пръстите ви“ преди да се усетите. Не е подходящо днес да започвате съдебни дела и да участвате в благотворителни акции.

Стрелец

Пълнолунието във вашия знак ще напомни, че имате да довършвате разни изостанали задачи. Разговор със стар приятел ще предизвика сантиментални мисли. Ще е малко трудно да възстановите първоначалната си концентрация, но пък можете да използвате част от времето за анализ на постигнатото.

Козирог

Действайте с умерено темпо. Така дори да се появи някакво затруднение ще разполагате с достатъчно време да го обмислите и да приложите повече от едно решение. Не се отказвайте, каквото не се получи днес ще се получи в някой от следващите дни.

Водолей

Приятел или колега ще ви ентусиазира със странна идея. Преценете си възможностите. Помислете дали целта е да развиете някаква дейност заедно или просто да подскажете варианти за трудните решения и след това да ви дистанцират.

Риби

Мечтателни сте и склонни да идеализирате хора и събития, да преувеличавате както положителните, така и отрицателните характеристики на фактите. Давайте си сметка за детайли, които след време ще се окажат съществени и е възможно да ви върнат назад.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари