IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 юни

19 юни 2019 05 52

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

При обсъждане на професионални въпроси някой може да се опита да прояви превъзходство. Обстановката ще е напрегната. Постарайте се да не участвате в конфликти.

Телец

Стари спорни въпроси отново ще придобият актуалност. Може би ще научите някаква неприятна истина за участник в дискусията и някой ще се почувства измамен. Спазвайте правилата за движение, съществуват предпоставки за инцидент.

Близнаци

Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви затруднения. Част от деловите задачи ще изостанат, а в същото време са възможни и финансови неприятности. Избягвайте резките изказвания и се информирайте обстойно по всички въпроси, с които възнамерявате да се занимавате.

Рак

Ще установите, че решение, което сте взели преди време бързайки и притиснати от обстоятелствата всъщност е погрешно. Резултатите от него ще предизвикат трудни разговори. Не отричайте фактите, помислете дали има начин да внесете някакви корекции.

Лъв

Техническите средства, с които си служите днес може да „ви изневерят“. Създавайки дневния си график е желателно да предвидите резервен вариант за разпределение на времето и да сте готови да разменяте поредността на задачите. Ако е възможно да отложите проблематичните дискусии, то направете го.

Дева

Опитайте се да комбинирате прословутия си прагматизъм с творчески подход. Следвайте целите си, но не отказвайте помощ, ако ви помолят. Физическото и интелектуалното ви състояние са в хармония и ще сте достатъчно ефективни.

Везни

Проявете наблюдателност, ако се налага да уреждате делови въпроси с нови партньори. Важно е да прецените нивото им на познания и отговорност. Обстановката у дома може да е леко нервна заради непредвиден битов проблем.

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни и ще се наложи да се справите с голямо количество информация, част от която доста объркана. Не е изключено да попаднете в обсега на проверка. Неприятно събитие може да ви принуди да предприемете непланирано пътуване.

Стрелец

Нужен ви е изключителен самоконтрол днес. Раздразнителни сте и във връзка с това избухливи. Съществува опасност да насочите гнева си към неподходящ обект и да си създадете сериозни проблеми не само с отделни индивиди, но дори с властта или закона.

Козирог

Като цяло ще реализирате целите и денят ще е успешен, но това съвсем не значи, че ще е приятен. Противоречията ще са чести и изненадващи. Ще е трудно да намерите общ език дори с хора, с които обикновено се разбирате добре. Проявете отстъпчивост спрямо семейството.

Водолей

В състояние сте да се концентрирате напълно в работата си до положение, в което да не забелязвате какво се случва около вас. Организирайте си кратки почивки през равни интервали от време. Постарайте се да довършвате отделните етапи от дейността си, не обсъждайте методите, които прилагате.

Риби

Заниманията ви днес ще са по-сложни от обикновено. Може да са нови за вас, но преди време са били реализирани от някой друг. Прегледайте съществуващите данни и се постарайте да не повтаряте чужди грешки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари