IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 1-7 юли

1 юли 2019 07 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

Постарайте се да не отлагате работа, която сте в състояние да свършите. С течение на времето ще ви е все по-трудно да наваксате. Не прекалявайте с физическите усилия, особено в горещите дни, съществуват предпоставки за травми. Моментът не е подходящ за сделки с имоти, ако зависи от вас е по-добре да ги отложите за известно време. Заради тях може да изпаднете в противоречия с по-възрастните си роднини, особено ако очаквате от тях финансова подкрепа. Семейните представители на вашия знак са в състояние да намерят компромисни решения на спорните въпроси, ако вземат пред вид поне частично мнението на любимия човек и овладеят честолюбието си. Необвързаните ще преживеят небивал успех. Ще спечелят вниманието на личност, за която се бори цяла армия фенове. 

Телец

Достатъчно сте енергични и ентусиазирани за да „обърнете планетата с хастара навън“. През тази седмица за вас няма да има невъзможни неща. Нищо няма да ви затрудни по отношение на текущата работа. С малко повече усилия и правилно разпределение на времето ще можете да стабилизирате професионалните си позиции, да станете популярни в социалните мрежи, да разширите собствения си бизнес или напреднете с творческите си начинания. Освобождавайте се от негативните емоции. Можете да го направите с помощта на музика, танци, леки спортни занимания. Само не натоварвайте с лошо настроение близките си, ще е голяма грешка. Що се отнася до личните отношения, не се надявайте на много. Общувайте с любимия човек в рамките на добрия тон без да давате неизпълними обещания. За необвързаните не е препоръчително да се впускат в горещи любовни обяснения, да предлагат брак или съвместен живот с цел проверка силата на чувствата. В края на седмицата може да ви поканят на шумно тържество, не стартирайте любовна авантюра с първия срещнат. 

Близнаци

Служебните ангажименти ще са повече от обикновено. Вероятно заради отсъствие на колеги, които са в отпуска и необходимостта да се заемете и с техните функции. На моменти може да ви е трудно да поддържате темпото, да се почувствате като в капан поради факта, че сроковете ви притискат. Постарайте се да дадете всичко от себе си и измислете подходящ начин за релакс през почивните дни. Домашните задължения ще останат на заден план и невъзможността ви да участвате наравно с останалите членове на семейството може да предизвика разправии. Бъдете готови за компромиси, споделете затрудненията си искрено, близките ще проявят разбиране. Изненади ще се случат на влюбените Близнаци. Ще срещнат някой, който ще ги накара тотално да забравят онзи, който е изпълвал сърцето им до момента. Не се знае дали ще се почувстват по-добре или ще попаднат в схемата „от трън, та на глог, че е по-висок“. Ако пътувате извън страната не експериментирайте с екзотични храни и напитки. 

Рак

Текущата работа ще е без промяна като характеристика и обем. Няма да изисква особени усилия, по-скоро на моменти ще предизвиква отегчение. Ако ви предложат да предприемете кратки пътувания със служебна цел, не отказвайте. Няма да ви затруднят, но ще разнообразят ежедневието ви, ще се получи нещо като импровизирано пътешествие с опознавателна цел. Не е препоръчително точно сега да се заемате с ремонтни дейности у дома, освен ако обстоятелствата не ви принуждават или не става дума за отстраняване на авария. Любовните отношения ще са леко обезпокоителни, особено за онези представители на вашия знак, които от скоро са във връзка. Не е изключено се разочароват и скоропостижно да я прекратят. За щастие, душевните рани ще заздравеят бързо. На семейните Раци вероятно ще се наложи да помагат на приятели, което ще се отрази положително на отношенията им. Ще ги сплоти и ще забравят дребните търкания, които са помрачавали чувствата им. 

Лъв

Изобщо няма да скучаете през тази седмица. Доста често ще попадате в центъра на събитията, но това е нож с две остриета. От една страна ще стабилизирате позициите си, особено ако дейността ви е творческа, преподавателска или социална. От друга страна отстоявайки гледната си точка може да си създадете неприятели, но пък както знаете в спора се ражда истината. Ще реализирате целите си, което ще е най-важното за вас. Употребявайте финансите си разумно. Вероятно ще се наложи да направите някакви непредвидени разходи, които ще предизвикат затруднения. Ще са свързани със служебно пътуване или делови срещи, които няма как, а и не бива да пропускате. Любовните емоции също ще са завладяващи. Някой ще успее да се сближи с човек, когото отдавна харесва. Друг ще се върне към старата си, прекратена преди време любов с нова страст. Трети ще погледне на партньора си с „нови очи“ и ще открие качества, които до момента не е забелязвал… Каквито и да са вариантите, ефектът ще е положителен. 

Дева

Представителите на вашия знак са хора рационални и умеят да планират ежедневните си задачи. През тази седмица ще реализирате целите, които са свързани с духовните ви желания, ако действате с позволени средства. Що се отнася до професионалния напредък не бъдете твърде амбициозни и не вярвайте на хора, които ви предлагат помощ или са готови „да кажат за вас добра дума, където трябва“. Както знаете безплатни обеди няма. Разговори с по-възрастни роднини може да ви развалят настроението. Не се разстройвайте, да изслушате „ценните“ им съвети не означава, че трябва да ги спазвате. В романтичен план отношенията ще са спокойни. Не харчете излишно. Не е изключено към края на седмицата да ви се отдаде възможност да купите някакъв недвижим имот, да започнете ремонт или да довършите замразени строителни дейности. Минимизирайте текущите разходи за сметка на дългосрочните. 

Везни

Сериозни неприятности не се очакват, но и дребните ще са достатъчни за да ви развалят настроението от време на време. Ще се случват както на работното място, така и у дома, особено в случаите, в които се налага да общувате с много хора. Реагирайте тактично и се постарайте да не си изпускате нервите. Бъдете особено внимателни при оформяне условията по сделки и при подписване на финансови договори. Не е изключено да претърпите загуби заради техническа грешка. Като цяло финансовото ви положение ще е стабилно. Проблемите, до колкото ги има, може да са свързани с големи покупки или с професионални грешки, заради които да ви наложат глоба. В личен план е вероятно да получите решение на юридически казус във ваша полза. Постарайте се да реагирате разумно, а не емоционално при трудни разговори с любимия човек. Придържайте се към правилото, че винаги и за всичко има повече от една гледна точка. 

Скорпион

Още в понеделник си създайте ясен план за дейностите, с които ще се наложи да се заемете в останалите дни. Обобщете както служебните, така и домашно-битовите задачи, отчитайки възможностите си. Не струпвайте всичко на веднъж, защото ще започнете да отлагате някои дребни неща „за после“, а това „после“ може никога да не настъпи и ще си живеете с чувство за вина. Реалността ще се размине с очакванията ви. Онова, което сте възприемали като сигурно ще се окаже ненадеждно, а онова което ви е изглеждало „бита карта“ ще се окаже „печелившият коз“. Финансовото ви състояние зависи от професионализма, което ще покажете. Вярвайте в себе си, вместо да търсите лоялни партньори. Колкото повече залагате на тях толкова по-вероятно е да ви подведат. По-високи доходи ще получат представителите на вашия знак, работещи в сферата на обслужването и транспорта. Допълнителните разходи ще са за ремонт или покупка на предмети за бита. Въздържайте се от такива за развлечения и украшения. Личните отношения ще са леко конфликтни, особено с колегите, които ще се опитват да игнорират част от задълженията си. Не вярвайте на непроверена информация за близки приятели или любимия човек. Някой умишлено ще се опитва да навреди на връзките ви и от вас зависи да предотвратите неприятните последствия. 

Стрелец

Не пренебрегвайте детайлите, от тях зависи качеството на работата ви. Не си общувайте твърде много с колегите и с далечни роднини. През тази седмица е възможно интересите ви да са диаметрално противоположни. Ако пламне конфликт с роднините ще се влачи дълго време и ще е трудно да го разрешите. Бъдете внимателни, ако шофирате. С професионалните задачи ще се справите без проблем, но с домашните и битови ще се натъкнете на спънки. Може да са свързани с недостиг на средства или с невъзможност да намерите търсени стоки, услуги. И в двата случая ще се наложи да изчакате. Въздържайте се от любовни авантюри с личности, които познавате от скоро. 

Козирог

Подхождайте към текущите си задължения особено отговорно. През тази седмица дори малките пропуски може да създадат големи разправии. Не е изключено да сте обект на проверка, която да преувеличи значението на дребните грешки и да претърпите финансови санкции. Проявете отстъпчивост спрямо близките си, дори да не са прави. След време ще отчетат грешките си и ще ви се реваншират. Участвайте в общата работа равностойно, не всички могат да се организират така ефективно като вас. Личният ви пример ще е заразителен. Спазвайте правилата за безопасност при работа, съществуват предпоставки за травми. 

Водолей

Рано е да се хвърляте към глобални проекти и да уговаряте перспективни сделки. През тази седмица е желателно да напредвате с малки крачки. По-добре бавно, но устойчиво, отколкото бързо и с маневри. Наблюдавайте какво се случва около вас и мислете бързо, защото успехите ви може да предизвикат завист у някого и да се опита да ви навреди. Романтични преживявания няма да липсват, но те по-скоро ще ви държат в напрежение, отколкото да ви създадат радост. Ще получавате комплименти не от когото ви се иска и ще ви е трудно да си обясните мотивите за такова поведение. А от друга страна предпочитаната от вас личност може да изпраща с постъпките си неясни сигнали. Финансовото ви състояние ще е без промяна, стига да не решите да се спасявате от лошото настроение с шопинг-терапия. 

Риби

Ако искате да напреднете с работата си или да разширите бизнеса, то не разказвайте какво сте си наумили. Събеседниците ви може да са дружелюбни, но това не значи, че са почтени и че няма да си присвоят идеите ви. Ще си спестите много експериментални стъпки, ако се възползвате от чуждия опит и публикуваните към момента практики. Проявете инициатива в личните контакти и я намалете по отношение на деловите. Любимият човек има нужда от внимание, а за партньорите ви ще е добре известно време да не чуват за вас. По този начин след време ще успеете да ги изненадате и да стабилизирате позициите си. Възможно е да получите не големи допълнителни финансови постъпления. Похарчете ги за близките, а не за себе си. Ще ви се отплатят многократно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари