IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 юли

9 юли 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се натъкнете на външни ограничения за част от заниманията си. Бъдете готови за екипна работа, но спазвайки правилата и нивото на субординация. Стар юридически въпрос ще намери решение.

Телец

Придържайте се строго към първоначалния си график, особено ако е утвърден за цялата работна група. Не се отклонявайте от техническите и технологични изисквания за работа. Откажете предложение на приятел за помощ, няма да е ефективно.

Близнаци

Подхождайте взискателно към новите идеи и предложения, свързани с рационализации, иновации и промяна методите на работа. В момента е по-добре да заложите на старите, изпитани и доказали приложимостта си способи. Осигурете си време за преценка на всички плюсове и минуси.

Рак

Личните отношения ще са източник както на положителни, така и на отрицателни емоции. Среща, разговор или покана за среща със стари приятели ще ви зарадва. Не е изключено да е свързана и с разширяване на бизнеса ви. Дискусия с роднини за имоти и наследство, обаче, със сигурност ще ви ядоса. Постарайте се да не избухвате.

Лъв

Придържайте се към установения етикет за общуване. Не превишавайте правата си и разговаряйте в рамките на добрия тон. Един от непознатите ви събеседници може да се окаже влиятелна личност, наблюдаваща работата ви.

Дева

Предимно с финансови въпроси ще се занимавате днес. Не е изключено да постигнете окончателно споразумение за изплащане на старо задължение. Ако сте планирали скъпа покупка, то информирайте се за всички показатели, включително срока за гаранция и начина на доставка.

Везни

Ще е трудно да разпределите времето си между служебните и лични ангажименти. На работното място ще има допълнителни изисквания, а към личните задачи ще се прибави предишна, която пречи за изпълнението на текущите. Първото условие за намиране на правилно решение е да овладеете емоциите.

Скорпион

Възможностите ви за изява ще са доста ограничени. Съобразявайте се със собствения си потенциал. Пречките може да са от различно естество: липса на знания, умения, езикова бариера, непознаване особеностите на конкретен географски регион. Не залагайте на новите си бизнес-партньори.

Стрелец

Стари заеми или друг вид финансови задължения може да ви създадат проблеми. Договори, подписани преди време, ще се наложи да претърпят промени, но ще е трудно да реагирате бързо. При комуникация с институциите ще получите помощ от стар приятел.

Козирог

Действайте последователно и ритмично. Не е изключено да ви направят проверка или да ви потърсят отговорност за предишна грешка. Запазете спокойствие. Давайте отговорите си писмено и аргументирано. Не би трябвало да претърпите материални загуби.

Водолей

Някой от шефовете ще подходи прекалено педантично към резултатите от работата ви и ще създаде конфликтна ситуация. Ще ви изнерви и дълбоко ще засегне чувството ви за справедливост. Не търсете реванш, в този момент няма да постигнете нищо добро.

Риби

Въздържайте се от каквито и да било авантюри и екстремни преживявания. Постарайте се да решавате всички спорни ситуации с мирни средства. Залагайте на доказан чужд опит за сложните казуси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари