IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 юли

13 юли 2019 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не би било учудващо, ако след напрегнатите работни дни усещате занижаване на тонуса, леко изтощение, енергиен спад. Леки спортни занимания особено в условията на естествена природна среда ще ви помогнат да възстановите кондицията си. В случай, че не ви е възможно да си го позволите, то отделете поне половин ден за пасивна почивка.

Телец

Хубаво е да помислите още веднъж за намеренията, които не успяхте да осъществите до момента. Ако си дадете сметка за собственото си ниво на отговорност в цялата ситуация ще се сетите как трябва да продължите. Въпрос, свързан с общи финанси или разпределение на печалба може да навреди на личните ви отношения.

Близнаци

Между вас и близките ви може като светкавици да се стрелнат остри реплики. Овладейте се и обмисляйте изказванията си много внимателно. Търсете компромиси, вместо да провокирате противоречия, за да не съжалявате след време.

Рак

Изслушвайте събеседниците си, особено когато мнението им е противоположно на вашето. Поставете далновидността пред чувството си за непогрешимост. Много фактори въздействат върху начина ви на мислене днес и преценката ви е доста „размита“. След време ще се възползвате точно от информацията, с която не сте били съгласни.

Лъв

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не се разхождайте в непознати райони в тъмната част на денонощието. Не е изключено да станете обект на с нищо не предизвикана агресия, бъдете предпазливи.

Дева

Върху два важни въпроса ще трябва да помислите днес. Как да намалите разходите и как да подобрите отношенията с любимия човек. Изглежда малко като параграф 22, защото за да оправите отношенията ще се наложи да купите туй-онуй, което пък ще увеличи разходите. Възползвайте се от нещо, което е скъпо, но не се купува с пари – усмивката ви.

Везни

Ще получите добри резултати от заниманията, за които разчитате на интуицията си. За целта, обаче, трябва да подхождате смело. Колкото повече се колебаете, толкова повече време ще загубите, а ако не успеете да довършите започнатото усилията ви не биха имали смисъл.

Скорпион

Дайте си малко почивка на мисълта. Заемете се с обикновените ежедневни познати занимания, които не изискват особени усилия. Физическите натоварвания ни най-малко няма да ви затруднят, но след това помислете за развлечение, което би удовлетворило интелектуалните ви потребности.

Стрелец

Неизпълнено обещание ще ви развали настроението. Преди да се захванете с каквото и да било сутринта помислете дали някой ви е обещал съдействие и решете вътре в себе си, че няма да разчитате да се случи. След това направете нещата, които зависят само от вас. В края на деня постигнатото може да не е много, но пък ще сте използвали времето си пълноценно, а не в чакане.

Козирог

Има дни, в които ви се струва, че още със събуждането сте „стъпили с погрешния крак“. Всичките ви добри намерения все „водят към ада“. Приемете го като подсказка, че няма смисъл да се престаравате. Използвайте деня си за любими занимания, които непрекъснато отлагате.

Водолей

Любовните отношения ще предизвикат бурни емоции. Възможно е само за един ден да преживеете случки, за които сте си мечтали с месеци и въпреки това да не се почувствате доволни. В такива случаи препоръката е: внимавай какво си пожелаваш.

Риби

Прекалено сте колебливи и мнителни. Не е изключено да ви обхванат неоснователни съмнения спрямо любимия човек. Опитайте се да не задавате неудобни въпроси. Ако проявите наблюдателност ще се убедите, че няма никакви причини за безпокойство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари