IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 юли

16 юли 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с обстоятелствата. Не се поддавайте на изкушението да изпъкнете и привлечете вниманието със знания и умения. Някой умишлено ще извади на показ ваши стари грешки и ще се почувствате като „в небрано лозе“.

Телец

Действайте последователно, с типичния си прагматизъм и не давайте нито се увличайте по идеи за стартиране на нещо ново. Спазвайте правилата и ще стабилизирате позициите си. При необходимост ще получите и съдействие.

Близнаци

Вероятно ще се наложи да се върнете към някои стари проблеми. Може да са свързани с финансовата сфера, неразплатени глоби, неиздължени лихви. Няма да е приятно, но ще е по-добре да отложите част от днешните си планове, за да се справите с „висящите“.

Рак

Отношенията от всякакво естество ще са доста нестабилни. Почти непрекъснато някой ще ви изненадва с действията си. Няма да се чувствате особено уютно в среда, която преценявате като враждебна, но все пак е желателно да се въздържате от първосигнални реакции, които само ще влошат обстановката.

Лъв

Малките пропуски може да причинят големи главоболия. Разпределете времето си и се постарайте да отхвърлите текущата работа до ранния следобед. След това прегледайте старите резултати. Ще разполагате с достатъчно възможности за внасяне на подобрения.

Дева

Дребни затруднения, за чиято поява не сте и предполагали ще възпрепятства всичките ви инициативи през целия ден. Най-сериозни ще са свързаните с лични, любовни, роднински или съседски отношения. Ще ви се противопоставят точно хората, от които най-малко сте го очаквали.

Везни

Някой ще се опита да ограничи правата или да наруши личната ви територия. Ще се почувствате доста неприятно, но е желателно да овладеете реакцията си. Потърсете съдействие чрез приятели, които имат влияние върху въпросната личност. Ефектът ще е траен.

Скорпион

Няма да можете да въздействате върху събитията, но благодарение на интуицията си ще се оказвате на подходящото място в подходящото време. По този начин ще предотвратите конфликт с член от семейството и материални загуби, които биха ви засегнали лично.

Стрелец

Най-важните теми днес ще са свързани с ресурсното ви обезпечение. Анализирайте наличностите си. Не изпадайте в крайности като презапасяване и абсолютни липси. Освободете се от ненужното и не купувайте на прекалено висока цена за дефицитното.

Козирог

Голяма част от случващото се около вас ще е изнервящо. Реагирайте с типичното си хладнокръвие. При това е желателно да съчетаете външната невъзмутимост с вътрешно спокойствие. Само така ще запазите умението си да разсъждавате логично и да действате подходящо.

Водолей

Опитайте се да действате самостоятелно, ако е възможно. В случай, че се налага да участвате в екипни занимания, е препоръчително да си осигурите лично пространство и да не се поддавате на провокации. Не обсъждайте въпроси, които биха могли да навредят на позициите ви.

Риби

Както знаете, понякога липсата на новина е добра новина. Интуицията ви е силна и днес ще се осъществят голяма част от предположенията ви. Не всички ще са положителни и оптимистични, но крайният резултат все пак ще е в зоната на позитивното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари