IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 юли

31 юли 2019 05 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Рицарският ви порив може да ви поощри да се застъпите или да защитавате някого, който съвсем не заслужава доверието ви. Ако става дума за уличен инцидент с участници, които не познавате, бъдете предпазливи. Ако пък събитието е свързано с някого от близките ви, подскажете им, че трябва да поемат отговорност.

Телец

Присъщата ви упоритост, граничеща с инат, днес може да ви подтикне да отстоявате твърденията си с нечуван патос. При това ще го правите много повече „за участие“, отколкото за да укрепите позициите си. Само внимавайте да не се увлечете така, че да започнете да си противоречите.

Близнаци

Всяка цел, обещаваща финансови приходи ще е основателна. Ще ви се стори странно, ако някой се опитва да ви разубеди. Дори да не сте наясно какво точно трябва да правите, днешният ден със сигурност ще завърши с допълнителни парични постъпления.

Рак

Ориентирайте енергията си към реални цели. Не убеждавайте околните в твърденията си, а в уменията си. При това го правете не с всички, а с онези, от които зависи професионалния ви напредък.

Лъв

Събеседниците ви днес може да се окажат изключително натрапчиви. Реагирайте гъвкаво. Да се съгласите с твърденията им не означава да ги спазвате. Напротив, така ще можете тутакси да напуснете разговора, а след това да правите, каквото сте си решили.

Дева

Не се придържайте към твърдения, в които самите вие не вярвате. И не участвайте в дейности, извън преките си задължения. Ще загубите ценно време и ще създадете погрешно мнение за себе си.

Везни

Желанието ви да свършите колкото може повече работа заслужава адмирации, но ако се опитате да въздействате върху организацията на околните ще предизвикате силна съпротива. Не е препоръчително да навлизате в чужда територия. Самостоятелната работа ще ви осигури достатъчно добри резултати.

Скорпион

Контактите с по-млади колеги или приятели ще ви доставят истинско удоволствие. Разговорите с тях няма да са свързани с конкретна полза, но ще ви заредят с оптимизъм, добро настроение и желание да промените някои елементи от ежедневието си.

Стрелец

Сравнете съответствието на стратегията и тактиката си. Ще забележите пропуски, които все още не е късно да отстраните. Спомнете си препоръки, които сте чули преди време и не сте ги взели под внимание. Ще са ви от полза.

Козирог

Не пристъпвайте към окончателни решения, ако имате дори капка съмнение относно крайния резултат. Не се смущавайте от факта, че някой може да ви обвини в нерешителност. По-добре бавно, но правилно, отколкото бързо, но няколко пъти.

Водолей

Не разчитайте на подкрепа от околните по спорните въпроси днес. Колкото и да сте убедени в правотата си ще се натъкнете на отказ. Във ваша полза е да уважите мнението на мнозинството, ако засяга пряко колективната дейност и не носите отговорност за крайния резултат.

Риби

На моменти може да се почувствате недоволни от себе си. Помислете дали е основателно, преди да се опитате да промените нещата. Ако никой не ви критикува е много вероятно да си поставяте ненужно високи изисквания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари