IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 август

7 август 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Целите, които набелязвате за днес може да изпреварват възможностите ви, но ако ги реализирате дори частично ще отбележите напредък. Възползвайте се доколкото е възможно от случващото се около вас, особено що се отнася до комуникацията.

Телец

Убедителни сте и днес бихте могли да проведете разговори, свързани с уреждане на юридически въпроси, които до момента са ви затруднявали. Околните ще търсят съдействието ви, ще преодолеете съществуващите разногласия.

Близнаци

Деловите контакти ще са интензивни. Може да получите предложения за нова работа или за сътрудничество със свързани партньори. Проверете доколко са надеждни, преди да дадете окончателен отговор.

Рак

Ще са ви нужни специфични знания и умения, ако имате намерение да стартирате нов проект или да променяте организацията на текущата си работа. Използвайте доказали надеждността си източници или авторитетни консултанти. Ще е свързано с допълнителни разходи, които съвсем скоро ще компенсирате.

Лъв

Бързо ще уредите документи, изискващи съдействие от държавната администрация. Дори да се натъкнете на временни затруднения ще получите помощ от влиятелен приятел. Участвайте активно при обсъждане конкретните задължения на членовете от екипа.

Дева

По време на пътуване ще се запознаете с интересни хора, с които ще можете да обмените знания и опит. След време не е изключено да работите заедно. Сътрудничеството с тях ще стабилизира позициите и ще разшири влиянието ви.

Везни

Близък приятел ще ви заинтригува с предложение за участие в публична инициатива. Приемете го с умерен ентусиазъм и без актове на благотворителност. Организаторите на даренията ще са със съмнителна репутация.

Скорпион

Ще се наложи да се върнете към въпрос, който не сте решили до момента или сте отложили. А може би просто ще се нуждае от корекция. И в двата случая е желателно да сте внимателни и да не рискувате с елементи, които не зависят от вас.

Стрелец

Обстоятелствата на моменти ще възпрепятстват инициативите ви. Помислете дали работата ви не буксува заради намеса на човешки фактор. Ако установите, че е така, значи трябва да намалите темпото и да разберете кой и защо се опитва да ви пречи.

Козирог

В личен план предстоят приятни изненади. Ще намерите подходящо решение на спорен въпрос, който ви е противопоставял с членовете на семейството. В знак на благодарност те ще ви организират любимо развлечение.

Водолей

Възможностите за социални изяви ще са сериозни, но не се изкушавайте да приемате всички покани и предложения. Прегледайте ги основно и сравнете с предишни инициативи. Разпределете времето си така, че да вземете участие в мероприятията, където ще присъстват най-много специалисти от вашата област.

Риби

Ограничете контактите си днес. Отстъпчиви сте, но и доста колебливи. Постарайте се да взимате самостоятелни решения, за да не съжалявате за последствията. Най-убедителен критерий трябва да е финансовият резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари