IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 август

8 август 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За неясни въпроси, с които не можете да се справите самостоятелно търсете консултация със специалист. Не импровизирайте. След поредица неуспешни опити ще попаднете на информация, която ви е нужна.

Телец

Настроението ви е романтично и не е изключено умишлено да потърсите нечия компания или подсъзнателно да се стремите към ново запознанство. Постарайте се да не отъждествявате реалността с желанията си, за да си спестите поредното разочарование.

Близнаци

Ще се натъкнете на някои неуспехи днес, но за вас е по-добре да не драматизирате и да не занимавате околните с преживяванията си. Ще покажете слабост, от която хората, които не ви симпатизират лесно биха могли да се възползват.

Рак

Странен ден. Не е изключено да ви изненадат с любовно обяснение, дори с предложение за съвместен живот. В първия момент може и да блокирате, но не отговаряйте по инерция, бъдете искрени.

Лъв

Прегледайте старите си договори, които сте отложили или не сте довършили по някакви причини. Анализирайте и ситуацията, в която се намирате. Най-вероятно ще намерите начин за финализиране на някои от тях.

Дева

Не е изключено да получите приходи от рента, наем, борсова сделка или друго подобно. Няма да е много, но ще е окуражаващо. В същото време е възможно да получите и предложение за инвестиция. Не се колебайте, ако е краткосрочна.

Везни

Динамичен ден, леко напрегнат. Запазете спокойствие и реагирайте внимателно, ако шефът ви помоли да се заемете с чужда или изоставена задача. Попитайте какво ще е финансовото ви поощрение преди да се съгласите.

Скорпион

Въздържайте се от жестове на щедрост и благополучие. Не давайте и не взимайте пари назаем и не купувайте стоки, само за да демонстрирате стандарт. Ще оставите погрешно впечатление у хора, чиято помощ след време ще ви е необходима.

Стрелец

Ще се справите с всички служебни въпроси без усилия. Използвайте свободното време, с което ще разполагате за преглед на предишната си работа и изграждане на стратегия за бъдещата. Ще се чувствате по-уверени, ако не се налага да разчитате на съдействие.

Козирог

С добри новини ще започне днешният ден. Когато настроението ви е оптимистично правите всичко с желание и резултатите ще са далеч по-добри от предположенията ви. Изненадайте любимия човек, организирайте развлечение само за двама.

Водолей

Сговорчиви сте днес, контактни, но и прекалено доверчиви. Не е желателно да прекрачвате границата на деловото общуване с хора, с които не сте прекалено близки. Обсъждането на лични проблеми ще ги настрои срещу вас.

Риби

Внимавайте какви документи подписвате, особено ако са свързани с уреждане на финансови взаимоотношения. Четете подробно и действайте бавно, дори ако някой се опитва да ви пришпорва. Може да се окаже опит за измама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари