IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 август

9 август 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще изникнат възможности за лека промяна на професионалния ви статус, от които ще можете да се възползвате незабавно. Опитайте се да запазите случилото се в тайна за известно време. Ще разберете кой подмолно е действал срещу вас.

Телец

Не е изключено да получите неприятна информация за приятел, на когото много държите. Реагирайте сдържано и намерете начин да проверите доколко е обективна. След това ще решите дали все още искате да поддържате връзката.

Близнаци

Разговор с колега или съсед може да премине в ожесточен спор и да чуете неприятни думи. Не го взимайте прекалено на вътре. Помислете дали са искрени или въпрос на емоция и не трупайте гняв.

Рак

С различни преживявания ще е изпълнен днешният ден. За радост, повечето ще са положителни, но независимо от всичко може да се почувствате емоционално изчерпани. Ограничете контактите вечерта.

Лъв

Отстоявайте позициите си. Може да се натъкнете на съвсем умишлено противопоставяне днес. Едно от силните ви оръжия е да се придържате към правилата.

Дева

Занимайте се с организацията на отпуска си, ако все още не сте го ползвали. Ще намерите изгодни оферти, удовлетворяващи изискванията ви. Ако пък вече сте били във ваканция, помислете за седмичната почивка.

Везни

Преживявате лични вълнения, които имате желание да обсъдите със сродна душа, но за ваш късмет, хората на които имате доверие са заети или ги няма. Заемете се с хобито си или си организирайте някакво развлечение, за да елиминирате мрачните мисли. Скоро ще попаднете на подходящ събеседник.

Скорпион

Личните отношения днес може да се окажат твърде конфликтни и да засегнат чувството ви за справедливост. Дистанцирайте се за известно време, за да избегнете сблъсъка. Размяната на остри реплики няма да оправи нещата.

Стрелец

Повечето ви приятели сякаш са се наговорили, че трябва да ви занимаят с проблемите си. Съсредоточете се в преките си задължения и не губете време с чужди грижи, ако това ще попречи на работата ви.

Козирог

Не е изключено да получите допълнителни приходи, да ви върнат заем или да ви заплатят свършена преди време работа. Ще ви дойдат „като по поръчка“, за да купите набелязана дребна покупка, но не изпускайте възможността да заделите и резерви.

Водолей

Личност от миналото, с която не сте общували от доста време ще ви потърси, но обаждането няма да ви зарадва. Помислете дали си заслужава да възстановите връзката или е по-добре деликатно да я прекратите окончателно.

Риби

Текущите ви занимания ще са в рамките на обичайното. Настроението около вас, обаче, ще е нестабилно и променливо. Съобразявайте се с динамиката на обстановката, но не позволявайте да ви пречи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари