IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 12-18 август

12 август 2019 07 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 12-18 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преживяванията ще са разнообразни и ще са свързани с пътуване. Става дума за повече от едно пътуване, като може да са служебни, лични или да успеете да направите някаква комбинация. Подготвяйте ги старателно, защото освен забавните и комични ситуации ще има и такива, изискващи здрави нерви. Част от работата ще е отегчителна, а може и да предизвика у вас недоволство. Ще е трудно да споделите с близките си, защото те ще са заети със своите си грижи и няма да реагират със съпричастността, която очаквате. Отделяйте време за занимания, които поддържат тонуса ви, за да не изпадате в песимистично настроение.

Телец

Ще получите очакваните добри резултати само от занимания, които правите с желание. Не бъдете прекалено взискателни към себе си и критични към околните. Ако работата им няма пряка връзка с вашата и не са ви помолили за съдействие, не се намесвайте. Оставете ги да носят отговорност за собствените си грешки. От вас зависи да съхраните доброто си настроение. Приемайте неуспехите като естествен елемент от битието. Отделете време за здравето и външния си вид. В състояние сте да се преборите с вредните навици, стига да си го поставите за цел.

Близнаци

Не се очакват екстремни ситуации през тази седмица. Ще разполагате с достатъчно време, за да анализирате постигнатото до момента и да обмислите подробно бъдещите си планове. Да набележите най-важното, източниците на ресурси и вариантите за сътрудничество. Бъдещите промени може леко да ви уплашат, а спомените от миналото да ви натъжат. Радвайте се на това, което имате, за да се отървете от носталгията.

Рак

Ще се случат непредвидени събития, които ще е трудно да оцените. Може би реакцията ви ще е твърде емоционална или твърде пасивна, но така или иначе фактите ще ви принудят да преосмислите направеното до момента и позициите си в социалната структура. Новите контакти ще ви заредят и с нови впечатления, а публичните ви изяви в повечето случаи ще са приятни и разведряващи. Склонни сте да харчите повече, отколкото можете да си позволите и не е изключено да нарушите финансовия си баланс. Преценявайте покупките си, избягвайте тези, към които ви подтиква моментният импулс, защото ще ви е нужно доста време, за да успеете да наваксате похарченото и да стабилизирате бюджета си.

Лъв

Личните отношения ще са „горещата“ тема през тази седмица. Помислете какво в тях не ви удовлетворява. Анализирайте моментите, свързани с противопоставяне и неразбиране. Разграничете ясно деловите връзки от всички други и се опитайте да оцените обективно дали на моменти не ги преплитате. И ако това се случва какъв е ефектът, кой страда повече, вие или партньорите ви? Ще ви трябва време и търпение, за да проведете нужните разговори с приятели, колеги, роднини и любими хора и да намерите точната линия на поведение. Необвързаните представители на вашия знак трябва да си отговорят на няколко важни въпроса. Защо още са сами? Дали всъщност не се чувстват по-добре, когато са сами? И какво по-точно очакват от бъдещия си партньор? След това ще знаят кое е най-добре за тях.

Дева

Ще разполагате с прекрасната възможност през тази седмица да работите над личните си проекти. Дори ако работата ви е предимно екипна пак ще ви остане време за занимания, които персонално ви интересуват и ви доставят удоволствие. Ще получавате помощ във всеки един момент, когато имате нужда от нея. Огромното количество информация, с която ще се наложи да се справите неминуемо ще предизвика умора и разсеяност. Постарайте се да възстановите пълноценно силите си през почивните дни. За предпочитане е сред природата и с подходяща компания.

Везни

През по-голямата част от времето си ще се занимавате с уреждане на договори, преговори с нови сътрудници или партньори, уговорки на цени за стоки и услуги. Не е изключено поради промяна на обстоятелствата или наличие на нова информация да придобие актуалност юридически въпрос, който от известно време сте оставили на заден план. Ако обстоятелствата позволяват да го решите окончателно, то направете го. Няма да се натъквате на сериозни затруднения и като резултат настроението ви ще е стабилно. Не стои така въпросът с физическото ви състояние. Податливи сте на простуда, вирусна инфекция, алергична реакция. Консултирайте се със специалист незабавно при сигнали за неразположение. Несериозното ви отношение и пренебрегване сериозността на проблема ще предизвикат усложнения.

Скорпион

Лесно ще се справяте с новите проекти, дори със задачи, за които нямате пълна яснота. Няма да сгрешите, ако заложите на въображението си. В този момент ще ви подскаже как да се справите със стари затруднения, които не можете да отлагате безкрайно. Ако се налага да правите ремонти у дома, на вилата си или в офиса (в случай, че сте със самостоятелен бизнес), то заемете се сега. Близките ще ви подкрепят безусловно, ще приключите много по-бързо и с по-малко усилия от обикновено.

Стрелец

Действителността сериозно ще се размине с очакванията ви през тази седмица. Ако предполагате, че предстои един спокоен период, в който ще можете да разпределяте времето си по собствена воля и да следвате предварителния график, то бъдете готови за отклонения, изнервящи ситуации и неприятни разговори. Въздържайте се от остри реплики, с които бихте оскърбили събеседника си. Няма да решите проблема, а ще си навредите. И обратно, ако си представяте, че на всяка крачка ще се натъквате на някакво непреодолимо затруднение, то още през първите дни ще имате повод за радост, защото всичко ще ви се получава като „по вода“. Наслаждавайте се на успехите без да ги обсъждате, за да не предизвиквате завист у опонентите си.

Козирог

Разчитайте предимно на себе си през тази седмица. Не влагайте прекалено големи очаквания нито у приятелите си, нито у членовете на семейството. В критичен момент ще се окаже, че и едните, и другите имат неотложни ангажименти и не могат да ви отделят от времето си. С колкото по-малко надежди ги натоварвате, толкова по-малко ще е разочарованието ви. Ориентирайте се към занимания, към които имате предубеждения. Ще ви помогнат да се справите със собствените си страхове. След като се убедите във възможностите си ще съумеете да изгладите конфликтите и да възстановите емоционалния си баланс.

Водолей

Ако замисляте нови проекти, то през тази седмица ще имате възможност да ги стартирате, макар и не от първия ден. Освен това ситуацията ще е благоприятна да действате успоредно в няколко направления. Довършвайки изостаналото ще създавате условия за избистряне концепциите по новото и разпределяне етапите на работа на подходящи отрязъци. Предстои промяна в професионалния ви статус и вълнуващи преживявания, свързани с дома, семейството или много близки роднини. Всяка ваша инициатива ще получи одобрение в широк мащаб. Ще можете да си позволите и някои непредвидени покупки лично за себе си.

Риби

Приятните преживявания ще са свързани с приятелите ви или любимия човек. Някой ще ви зарадва с посещението си или обаждане по телефона. От гледна точка на ежедневните задължения периодът ще е спокоен. Ще имате възможност да повишите познанията и да подобрите уменията си. По предложение на приятел ще можете да се включите в краткосрочна, при това безплатна форма на обучение, където ще се запознаете с нови хора от вашия бранш. Периодът ще е наситен с емоции, което означава, че е желателно да се въздържате от важни решения с дългосрочно влияние. Обмисляйте ги когато сте спокойни и в състояние да прецените влиянието на дребните детайли, защото както знаете, дребните камъчета обръщат колата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари