IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 август

13 август 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма да се наложи да преодолявате сериозни затруднения. Емоционалното ви състояние е устойчиво, ще съумеете да разпределите работата си и да я изпълнявате последователно. Най-хубавото от всичко е, че никой не би могъл да ви убеди да рискувате.

Телец

Монотонен ден, когато може да изпаднете в плен на скуката. От една страна работата ви няма да е малко, ще сте достатъчно заети, а от друга пълната липса на вълнуващи емоции ще ви отегчи. Еднообразието обаче, ще ви мотивира да действате по-бързо, за да си осигурите макар и минимално развлечение вечерта.

Близнаци

Въображението ви ще работи на бързи обороти и през целия ден ще ви хрумват какви ли не „оригинални“ идеи. Опитите ви да си осигурите съдействие за реализацията им от страна на околните най-вероятно ще са неуспешни. Помислете дали не избързвате, преди да ги обвините в консерватизъм.

Рак

Тонусът ви не е много висок и за всичко ще ви трябва повече време от обикновено. И то не защото ще действате по-бавно, а защото ще мислите по-бавно или по-точно ще се стараете да предвидите влиянието на всички детайли. Положителният ефект е, че околните по никакъв начин няма да нарушават концентрацията ви.

Лъв

Рядко ви се случва, но днес сте склонни да се движите изключително „по течението“. Всеки опит да ви накарат да промените дори дребен елемент в динамичния си стереотип ще предизвика раздразнение. Овладейте емоциите, околните няма как да знаят какво е настроението ви.

Дева

Ще можете да промените леко социалния си или професионален статус. За целта е необходимо да действате с умерено темпо и да разчитате на познати методи на работа, които няма да ви подведат. Въздържайте се от експерименти, в чийто краен резултат не сте сигурни.

Везни

Дълбоко в себе си днес ще усещате недоверие към всичко, към всички и най-вече към новите си познати. Във ваша полза е да намалите контактите. Ако все пак се запознаете с някого, то означава че сте преодолели мнителността и сътрудничеството ви би могло да продължи доста дълго.

Скорпион

Интуицията ви е силна, но и аналитичното ви мислене е на доста високо ниво днес. В състояние сте да се справите със сложни казуси, за които до момента не сте успели да намерите подходящо решение. Би било голяма грешка, ако не се възползвате максимално.

Стрелец

Желанието ви да купите предпочитана стока ще ви подтикне да анализирате финансовото си положение. И изведнъж ще станете много по-пестеливи от обикновено. Така и трябва да бъде, защото точно днес не е желателно нито да прекалявате с разходите, нито да давате пари назаем.

Козирог

Няколко пъти през деня ще сте поставени в ситуацията да избирате. При това не „от двете злини по-малката“, а принципно. Ако ви е трудно да прецените кой от вариантите е по-изгоден, опитайте да ги съчетаете. Резултатът ще е нестандартен, но това не означава, че ще е лош.

Водолей

За предпочитане е да не си насрочвате важни делови срещи днес. Настроението ви ще е по-скоро песимистично и всяко несъгласие с мнението ви ще предизвиква недоволство и трудни разговори. Ограничете контактите и инициативата, докато възстановите самочувствието си.

Риби

Недовършените занимания ще ви подтикват към мрачни мисли. Ентусиазмът ви за работа ще е сведен почти до нула. Действайте с равномерно темпо и се занимавайте само с рутинните задачи, за да намалите вероятността за грешки и за здравословни проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари