IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 август

14 август 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намалете деловите контакти за сметка на романтичните. Ще сте по-ефективни, ако работите самостоятелно, а в свободното време общувате с предпочитана от вас личност. Не прекалявайте с любовните обещания.

Телец

Мислите ви вероятно ще са изпълнени много повече с приключения, отколкото с работа. Не се изкушавайте да изоставите започнатото, особено ако сте поели ангажимент с точно уговорени срокове. Ще изпаднете в много неудобна ситуация.

Близнаци

През по-голямата част от деня може да се наложи да сте в движение. Ще е трудно да спазите обичайния си режим за труд, почивка и хранене. Независимо от това е във ваша полза да не се тъпчете с „вредни“ храни и да не преяждате. Докато се усетите и ще качите килограмите.

Рак

Постарайте се да не започвате разговори, целящи изясняване на лични отношения, ако ви заглождят съмнения относно поведението на любимия човек. Не само няма да подобрите комуникацията, ами и ще накърните доверието помежду си.

Лъв

Тонусът ви е висок и сте в състояние да действате активно, но невинаги основателно. Ще си спестите досадни грешки, ако намалите темпото. Не прекалявайте с изискванията си спрямо околните, ще ги настроите срещу себе си.

Дева

Убедителни сте и в същото време сговорчиви. Денят е подходящ за обсъждане на спорни въпроси с по-млади или по-възрастни роднини. Ще приемат всяко ваше предложение без да оспорват правилността му.

Везни

Добри новини ще ви накарат да се усмихнете още от сутринта. Ако са свързани с плановете ви за почивка или пътуване не ги споделяйте. Достатъчно е да помислите за организацията и да прецените обективно възможностите си. За външните фактори ще се погрижите в последния момент.

Скорпион

Откровеността е прекрасно качество, но прекалената откровеност понякога граничи с липса на такт. Част от хората, с които ще се наложи да общувате днес може да се окажат доста неприятни. Преди да им кажете мнението си, помислете дали ги интересува.

Стрелец

Идея за кратко пътуване ще ви вдъхнови да разгледате всички предложения на туристическите фирми за въпросното място. Практическата информация може да не ви послужи, но конкретните данни за историята и географията ще ви впечатлят и ще ви подтикнат да промените част от плановете си.

Козирог

Каквото и да ви накарат да вършите днес не се опитвайте да се измъкнете. Ще ви е полезно, защото ще разберете доколко колегите ви са били обективни в оплакванията си. След време ще разполагате с достатъчно аргументи за изискванията си.

Водолей

Бъдете внимателни, ако шофирате. Прекалено сте вглъбени в конкретните си задължения и може да попаднете в критична ситуация без да си дадете сметка какво точно се случва. Не прекалявайте със студените храни и напитки.

Риби

Околните днес може да са прекалено раздразнителни и с поведението си да ви принуждават да заемате отбранителна позиция. Помислете дали си заслужава да обяснявате постъпките си или по-благоприятният вариант е да реагирате с мълчание и да изчакате резултатите от действията ви сами да покажат за какво става дума.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари