IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 19-25 август

19 август 2019 07 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 19-25 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Тонусът ви ще е стабилен. Дори да се почувствате отпаднали ще е рядко и за кратко. Контактите ще са ефективни и лишени от конфликти. На работното място не се очакват нито промени, нито стресови ситуации, освен ако сами не ги предизвикате с прибързани действия или изказвания. Ще разполагате с достатъчно време за организиране на лесни, но изискващи време занимания като дребни ремонти, подреждане на дрехи, подготовка на багаж за отпуск или разпределяне на багаж след отпуска по шкафовете. Без никакви опасения може да разчитате на съдействие от страна на близките си.

Телец

Ще сте по-заети от обикновено през тази седмица. Ще се наложи да правите какви ли не комбинации, за да съчетаете личните със служебните ангажименти. Ако е възможно, не се натоварвайте с допълнителна работа. Мисълта, че може да не се справите навреме ще ви направи раздразнителни. Грижете се старателно за собственото си здраве, независимо че може да се чувствате добре и да нямате сериозни оплаквания от физическия и психическия си статус. Редовно отделяйте време за разходка сред природата, медитация, музикотерапия. Не се лишавайте от сън, който при вас е основен фактор, гарантиращ висока работоспособност.

Близнаци

Неприятностите няма да са сериозни, но ще ги има. Ако реагирате с чувство за хумор и с убеждението, че на всеки може да се случи, ще ви е доста по-лесно да преминете през критичните периоди. На работното място повод за сблъсък ще е отношението на колегите, незаслужени критики или прояви на завист. У дома разногласията ще са на битови теми, разпределение на бюджета и принципни различия между поколенията. В края на седмицата обстановката ще се успокои благодарение на умението ви да общувате с всеки индивидуално без да натрапвате мнението си.

Рак

Предимно положителни ще са преживяванията през тази седмица. Постиженията ви на работното място ще получат заслужено висока оценка. Семейните отношения ще са спокойни, а децата (ако имате такива) ще ви накарат истински да се гордеете с тях. За необвързаните представители на вашия знак периодът ще е изключително благоприятен. Възможно е да стартирате нова връзка или ако вече сте попаднали на точния човек, да вземете важното решение за устройване на съвместен живот. Бъдете предпазливи по време на пътуване, дори ако сте предимно пешеходци. Особено предпазливи бъдете, когато шофирате. За по-неопитните е препоръчително да избягват трафика по часова зона и пространство.

Лъв

Ще получите предложения за допълнителна работа. Ще са краткосрочни варианти с незабавно заплащане, с които сте в състояние да се заемете. Ефектът ще е двоен. От една страна ще усъвършенствате уменията си, а от друга ще стабилизирате бюджета си. Съкратените срокове на моменти може и да сгъстяват напрежението, но близките ви ще проявят разбиране и ще се стараят всячески да ви освободят от обичайните домашни задължения. Лесен начин за поддържане на тонуса е да отделяте време за спорт поне през ден. Ходенето пеша също ще свърши работа, особено ако е в прохладните часове и с подходящ спътник.

Дева

Ще съумеете да постигнете много висока концентрация през тази седмица. Ще забележите в текущата си работа детайли, които до момента са ви убягвали и ще довършите „висящите“ задачи. Енергетиката ви ще е стабилна и едва ли нещо ще е в състояние да помрачи доброто ви настроение. Финансовото ви положение ще е стабилно, но независимо от това не е желателно да взимате кредити или да оформяте ипотечни договори. Купувайте само онова, което наистина ви е необходимо и средствата, с които разполагате със сигурност ще ви стигнат. Развлечения като кино, театър, стрийт-арт и сходни на тях ще са достатъчни, за да гарантират доброто ви самочувствие.

Везни

Няма да усетите как ще отлети тази седмица. Увлечени в обичайните си занимания непрекъснато ще прекроявате плановете си и ще вмъквате нови задачи между вече набелязаните. С каквото и да се захванете ще ви се получава повече от добре, което ще повиши увереността в самите вас. Недоразуменията (без тях не може) ще са пренебрежимо малки и няма да ви докарат до стрес или депресия. На работното място избягвайте участието в спорове, в които ви привличат, за да заемете менторска роля. У дома давайте повече свобода на близките си. Посветете част от времето си на лични занимания и грижи за физическото си състояние и духовни интереси.

Скорпион

Професионалните ангажименти бавно, но устойчиво ще растат. Ще получите нови възможности за доказване на уменията си и за повишаване на приходите. Периодът ще е динамичен, наситен с делови срещи, разговори и активна кореспонденция. Ще спечелите привърженици и не е изключено да създадете нова структурна единица, колектив, който макар и временно ще бъде на ваше разпореждане. Прекалената заетост ще „изяде“ от времето, което обичайно отделяте за близките си. Най-вероятно ще усетите недоволството им, което в известна степен ще е основателно. Овладейте спонтанния порив да им се противопоставите, не търсете задължителен баланс между това, което давате и това, което получавате. Провеждайте разговорите в рамките на добрия тон и обстановката със сигурност ще се успокои.

Стрелец

Ще отбележите напредък със занимания, които са останали недовършени поради липса на условия за финализирането им. Вие ще имате основание да сте доволни от себе си, но по-важното е, че и шефът, и колегите също ще изразят задоволство от действията ви. Не е изключено да участвате в публична дискусия, на която ще можете да представите постиженията си и да стартирате преговори за разширяване сферата ви на влияние. Активността ви ще е повод за радост, но и източник на умора. Приемайте с разбиране пропуските, които членовете на семейството са допуснали. Въздържайте се от прекалени претенции и критики, които не само ще влошат отношенията, но и ще навредят на здравето ви.

Козирог

Приоритетите ви през тази седмица ще са свързани с дома и семейството. Теми, които често са ставали повод за конфликт, най-после ще намерят своето решение. Ако децата ви или любимият човек са имали претенции спрямо вашето участие в общите грижи ще установят, че не са постъпили правилно и ще търсят начин да ви се реваншират. Радвайте се на приятните изненади, колкото и да са дребни. Промени ще настъпят и в живота на несемейните представители на вашия знак. Те ще забележат подробности, които доскоро са подминавали с безразличие. Човек, когото познават, но не са оценили достатъчно високо или имот, който напълно ги устройва, но не са се замислили, че могат да го притежават. В състояние сте да направите нещата, от които ще се чувствате щастливи.

Водолей

Приемете мисълта, че през тази седмица ще се наложи да действате „на различни скорости“. Ще има дни, в които задължително ще трябва да си наложите по-високо темпо на работа. За щастие, после ще можете да се уедините, да анализирате постигнатото и да систематизирате следващите си действия. Ползата от редуване на „бързо и бавно“ е, че ще ви осигури достатъчно време за почивка и възстановяване на силите. Тъй като контактите ви ще са интензивни не забравяйте грижата за външния си вид. Подготвяйте се старателно преди да излезете от дома и си организирайте релаксиращи процедури съобразно условията, с които разполагате у дома. Половин час дневно ароматерапия на фона на любимата ви музика ще е напълно достатъчен, за да си осигурите стабилен тонус.

Риби

Служебните задължения ще са повече от обикновено и мисълта, че не разполагате с достатъчно време ще ви подейства стресиращо. Няма място за паника, единственото което ви е нужно е оптимална организация. Поемете дълбоко въздух и си спомнете, че неведнъж сте се справяли и с по-сложни ситуации. Енергетиката ви на моменти ще е нестабилна, но точно тогава ще можете да разчитате на вдъхновението и въображението си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари