IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новолуние в Дева - какво да очаквате?

28 август 2019 17 00

Пожелайте си нещо, може да се сбъдне

Istockphoto

Луната влияе по различен начин на нашия живот. На всеки 29 дни тя сменя положението си застава в определен знак от зодиака, което носи със себе си своите положителни и отрицателни последствия. 

В края на месеца - на 30 август, ще наблюдаваме новолуние в Дева. Това събитие ще е едно от най-силните в астрологията за 2019 г., като ще повлияе на психиката, емоциите и физическото състояние на хората. 

На горепосочената дата орбитата на Луната ще бъде много близко до Земята. Това е предпоставка за засилване на нейното влияние върху представителите на определени знаци. 

В дните около и след новолунието някои хора ще се почувстват отпаднали, а други ще открият причината за своето неразположение. 

Според астролозите, още от 18 август личните планети навлизат в знака Дева. Той се ръководи от Меркурий - планетата, която отговаря за нашите проекти и тяхното реализиране. 

Още на 24 август Венера, Земята и Марс застават на една линия. Това ще ви помогне да поработите над проблемите в отношенията. 

Няколко дни след Новолунието повечето от зодика ще имат възможност да реализират целите си или да завършат неща, които отдавна са започнали. 

Девата е изключително подреден знак. Затова разгледайте дома си и се оттървете от всичко онова, което ви пречи или от натрупаните предмети, които ви носят лоши спомени. След това ще получите удволетворението, с което да подредите мислите си и начертаете план за бъдещи действия. 

Периодът е благоприятен за стартирането на нов бизнес или намиране на работа. Новолунието ще ви зареди с енергия, която ви е нужна за реализиране на вашия потенциал. 

Междувременно си пожелайте нещо, като го напишете на хартия и не показвате листа на никой. То трябва да е свързано със самите вас, за да се сбъдне.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари