IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете от кои зодии са най-добрите бащи?

4 септември 2019 16 30

Ето Топ 5

Istockphoto

Да бъдеш баща е голяма отговорност. Тъй като майката изгражда силна връзка с бебето още докато то е в утробата й, на таткото се пада нелесната задача да й помага в грижите и навакса. 

Според астрологията, представителите на мъжкия от определени зодии са родени да бъдат бащи. Те са отдадени на семейството, участват активно в жибвота на децата, помагат в отглеждането им и непрекъснато показват на съпругата колко я обичат.   

Ето топ 5 на най-добрите татковци според зодията: 

1. Козирог

За мъжете от този знак семейството и близките са всичко. Те държат да бъдат негова глава и поемат основните отговорности. Държат да изградят връзка с роднините и да се подкрепят взаимно. Като бащи са строги, но пък справедливи, което им помага да не разглезят децата. 

2. Дева

Родените с тази зодия мъже поставят грижат аза семейството и приятелите на първо място. Като перфекционисти искат всичко в техните отношения да е наред. Стремят се към постигане на пълното щастие, но понкога заради взискателността си като бащи имат противоречия с децата. 

3. Телец

Те мечатят за идеалното семейство и работят усилено, за да го постигнат. Като партньори са верни, а като бащи - грижовни и отдадени на децата си. За мъжа Телец семейството е основна ценност и дори да се стигне до развод, той ще направи всичко, за да го запази цяло. 

4. Рак

Мъжете от този знак са идеалните съпрузи и бащи. Той може да разглези половинката и децата си, но причината за това е, че иска те да не се лишават от нищо и да са щастливи. Когато е далеч от тях поради някаква причина, се чувства самотен и празен, защото е твърде привързан. 

5. Везни

За тях всеки ден е празник. Мъжете Везни се радват на малките неща и не осложняват живота си с глупости. Като бащи са изключително любящи. Имат принципи, на които държат, но все пак не са прекалено строги, отколкото изглежда. Интересуват се от всичко, свързано с техните наследници и имат силна интуиция, когато се случва нещо с тях. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Доказано е че зодия ПуСтинЯк са най-добрите бащи !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар