IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф отглежда кокошки в двора си

25 септември 2020 10 40

Актрисата отвори вратите на колоритния си дом в Калифорния

Хилари Дъф отглежда кокошки в двора си

Хилари Дъф показа своя дом в Лос Анджелис на страниците на последния брой на списание Architectural Digest. Във видеото, качено в Instagram, можете да видите интересната къща, в която тя живее от осем години. Тук звездата се нанася, когато е бременна с първото си дете – сина си Лука. През годините Хилари на два пъти е променяла интериорния дизайн на къщата, но атмосферата в нея винаги е била цветна, елегантна и модерна.

Освен с Лука, Дъф живее тук с втория си съпруг Матю Кома и 2-годишната им дъщеря Банкс. Стаята на малкото момиченце излъчва радост заради различните си розови нюанси, а пространството, което обитава синът ѝ, впечатлява с огромната си пързалка.

Семейни снимки запълват официалната всекидневна на Хилари. Именно в тази дневна актрисата е родила малката Банкс, залагайки на раждане в домашни условия.

„Реших да родя дъщеря си точно тук, в тази стая и имах наистина много спокойна и прекрасна първа среща с бебето“, разказва тя.

„Живеем в тази къща без да я пазим особено. Мисля, че именно това я кара да прилича на истински дом“, казва тя.

Домът в Бевърли Хилс на 32-годишната блондинка има красив заден двор, акцентите на който са компактният басейн и... кокошарникът. Именно тук тя и Кома сключиха брак миналата година, на церемония в тесен приятелски кръг.

„Прекарвам много време в двора, опитвайки се да поддържам растенията живи“, шегува се Дъф. Освен за кокошките тя се грижи и за малка градина с билки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари