IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Шарапова създаде свои мебели, вдъхновени от Япония

12 април 2021 10 40

Дизайнът на дома на тенис звездата е повлиян от Далечния изток

БГНЕС

Година след като Мария Шарапова впечатли феновете си, показвайки своя стилен дом в Лос Анджелис пред списание Architectural Digest, сега тенис звездата официално става и дизайнер на мебели в стилистика, вдъхновена от Япония.

Ексспортистката пуска своя лимитирана колекция от обзавеждане, лансирана от канадската компания Rove Concepts. Линията включва шест модела мебели, които хем се вписват в модерния стил на компанията, хем носят почерка на Мария, която определено има талант на интериорен дизайнер.


Линията на звездата е вдъхновена от нейната любов към изкуството и пътешествията, както и към неутралната цветова палитра. Мебелите ѝ са направени от естествени материали като орех и коноп. Те са с изчистени, минималистични линии, характерни за Япония, но в същото време са направени с размах и определено имат калифорнийски почерк.

Шарапова сама е проектирала огромния маслиненозелен диван с тапицерия от кадифе, който е основен акцент в колекцията Maria Sharapova x Rove Concepts.

Именно усетът и вкусът на Мария към предмети на изкуството станаха повод тя да се запознае със своя настоящ годеник. Миналата година тя получи предложение за брак от бизнесмена и галерист Александър Гилкс, за когото се знае, че е близък приятел с принц Хари и Пипа Мидълтън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари