IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин показва забавния си дом в Ел Ей

26 юни 2021 15 00

Къщата на супермодела е всичко друго, но не и скучна!

БГНЕС

Кара Делевинг показа оригиналния си дом в Лос Анджелис специално за читателите на списание Architectural Digest, чиято корица краси.

Британската красавица, която от супермодел се превърна в успешна актриса в Холивуд, живее в артистичен дом, в който има и доста музикални инструменти, доказващи че Кара разбира и от това изкуство. Всъщност във видеото тя демонстрира уменията си на барабаните, но заявява, че може да свири, и на пиано, и на китара. Освен това има китара, лично подарена от Карл Лагерфелд с лого на Chanel и друга с автограф от Дейвид Боуи.. 

Интериорът на дома на 28-годишната мис Делевин изглежда по-скоро като настолна игра, отколкото като добре-структуран план. От огненочервена покер зала до гардероб за костюмирани партита - всеки сантиметър от дома на красавицата изглежда проектиран с едно наум: забавление.

Майката на Кара - Пандора казвала на нея и двете й сестри, когато били малки момичета следното: „ Ако кажете, че ви е скучно, значи вие сте скучни.“

Може би за това Кара, най-малката от трите сестри Делевин, умее да се забавлява винаги. 

В имението на креативния хамелеон има доста странни декоративни решения: мемориална баня на Дейвид Боуи, дъска за сърф с монограма на Chanel, пинбол машина на Playboy, тапет с птици на Gucci и др.

Кара купува къщата частично обзаведена с набор от тъмни "гот-глем" мебели и тя решава да се придържа към вкуса на предишния собственик. "Чувствах се разточително да изхвърля всичко. Понякога устойчивостта просто означава да работите с това, което имате", обяснява тя.

Най-интересното помещение в дома й е таванското, което всъщност е превърнато в секс-стая. Тя е тапицирана в розово, има секс люлка, златен стълб за стриптийз, огледален таван и белезници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари