IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истинската причина Новак Джокович да се премести да живее в Марбея

30 юни 2021 09 00

Вижте имението на най-добрия тенисист в света

БГНЕС

Истинската причина Новак Джокович да премести семейството си в огромно имение в Марбея вече е ясна.
Водачът на ранглистата в мъжкия тенис живее в курортния град в Андалусия, Испания от миналата година, но явно вече е за постоянно там. Той обитава красиво имение заедно със съпругата си Йелена и децата им Стефан и Тара.

Докато много спортисти се преместват поради служебни ангажименти, този топтенисист избра Марбея по съвсем други причини.

Новак и Йелена живееха в Монте Карло в продължение на 15 години, но решават да се установят в Испания, след като неговият брат – Джордже го запознава с красотите и предимствата на града.

Семейството прекарва локдауна покрай пандемията с коронавирус миналата година именно в този имот, след което Новак и Йелена решават да останат да живеят там за постоянно.

Огромното имение в Марбея струва 10 милиона евро и разполага с девет спални, осем бани, стая за игри и, разбира се, тенискорт. Освен това Джокович разполага и със собствен спа център.

От време на време Новак и Йелена дават възможност на последователите им да се докоснат до семейния им живот у дома чрез профилите си в Instagram. Те са споделяли снимки на живописната си къща, на богато-озеленения си двор, включително и на тенискорта, сгушен между идилични палми.

По време на интервю за IGTV сърбинът неволно показа някои доста интересни и модернистични произведения на изкуството, подредени в дома му. Очевидно той и съпругата му са почитатели на по-колоритните и абстрактни картини, тъй като основно такива красят стените на дома им.

На терасата пред къщата на Новак има голям външен диван, на който вероятно семейството се наслаждава на испанското слънце.

Входът към техния имот е също толкова величествен, колкото и интериорът – с огромни дървени врати, подобни на такива в замък, монохромни плочки на пода и позлатена конзолна масичка.


Наскоро Новак продаде своя къща в Маями за 6 милиона щатски долара. Освен това звездата на тениса притежава много други имоти по целия свят, включително още два в Америка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари