IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте зашеметяващата дървена къща на Тейлър Хил

19 юли 2021 10 50

Ангелът на Victoria's Secret отвори вратите на дома си в Нашвил

БГНЕС

Istock

Красавицата Тейлър Хил показа своя дом в Нашвил специално за новия брой на списание Architectural Digest. Ангелът на Victoria's Secret отскоро живее в уютна дървена къща, тип бунгало, но пък имотът ѝ е наистина доста впечатляващ!

Тейлър разказва, че е търсила да си купи собствен дом в продължение на цели три години, преди да се спре на този. Тя споделя пред изданието, че е разгледала над 50 имота, преди да се влюби точно в тази дървена къща.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill)

„Бях шокирана, че нещо подобно изобщо съществува и всъщност се влюбих от пръв поглед в къщата“, разказва тя. „Влязох през входната врата и си казах: „ Това е моят дом. Тук трябва да живея. Това е всичко, което бих могла да искам от една къща.“

Имотът на красавицата е с над 300 кв. м площ и разполага с дневна в рустикален стил, в който има камина и стени от дървени и хоросанови плочи, както и оригинален дъбов паркет, а също и дървени греди на тавана. Интериорът е вдъхновен от дома на Ралф Лорън в Колорадо, където е родена и самата Хил.

Но това не е единственият хол в къщата на брюнетката. В ярък контраст с първия, вторият разполага с гигантски прозорци, които пропускат естествената светлина в дома, сини вградени рафтове и огромен диван.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill)

Този еклектичен стил Тейлър е постигнала с не чак толкова скъпи мебели. Тя си е купила сама повечето мебели от веригите Walmart, Costco, Wayfair, както и от местните битпазари. „Не е нужно да харчите милиони долари, за да постигнете страхотен интериор“, казва тя.

Освен това Тейлър споделя, че всичките ѝ чинии са ѝ наследство. „Цялата посуда е на моята баба Глория.“ Естествено, гардеробната на моделката е доста впечатляваща. Пространството е украсено с розови столове, оригинален полилей и витраж.

„Целият ми апартамент от Ню Йорк се побра в тази една стая тук“, признава тя. „Там нямах достатъчно място, разполагах с размера на сегашната си гардеробна.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари