IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер показва ефирния си дом в Малибу

20 септември 2021 08 30

Който споделя със съпруга си Евън Шпигел и тримата си сина

БГНЕС

Австралийският супермодел Миранда Кер показа ефирния си дом в Малибу, който споделя със своя съпруг Евън Шпигел и трите им момчета. Двете по-малки – Харт и Майлс са от брака ѝ с Шпигел, а 10-годишният Флин е от брака ѝ с актьора Орландо Блум.

Тъмнокосата красавица е отворила вратите на къщата си за дигиталното издание MyDomaine. Миранда предлага поглед дори и към най-интимните кътчета от дома си – банята и спалнята си. 38-годишната брюнетка, която развива успешен бизнес с биокозметика, наскоро се превърна и в дизайнер на мебели.

Логично – тя е декорирала съвсем сама своя дом, благодарение на уникалния си вкус и стил.

Миранда и мъжът ѝ, който е милиардер и основател на Snapchat, купуват морската вила с четири спални през 2014 г., малко преди да се оженят. Тя си спомня: „Влюбих се в къщата незабавно. Обичам дърветата около нея, високите ѝ тавани и светлината, която идва през големите прозорци“, казва тя пред MyDomaine.

„Като дете обичах да се катеря по дървета и да съм сред дърветата и така се чувствам в тази къща“, обяснява Кер.

След като купуват имота, Кер веднага се заема с ремонта на основната баня: „Винаги съм искала вана в спалнята си и сега я имам! Преди, когато бяхме само аз и Евън, много често се къпехме заедно вечер. Сега се къпя с бебетата.“

Основната спалня може да се похвали с прозорци от пода до тавана, които предлагат поглед към огромната растителност около уютния дом, както и към морето отвъд.

Фокусът в имота е в дневната, в която има ефектна камина и уникален полилей, наподобяващ клон. Белият цвят е доминиращ в целия интериор на дома.

Миранда и Евън разполагат и с къща за гости, която е в рамките на имота.

Много от мебелите в дома са от нейната собствена колекция – Miranda Kerr Home, която тя създаде заедно с мебелната компания Universal.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари