IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кирстен Дънст за дома си в Ел Ей: Тук нищо не е твърде скъпо!

12 ноември 2021 12 30

Разгледайте стилното ранчо на актрисата в долината Сан Фернандо

БГНЕС

Кирстен Дънст показва за първи път семейния си дом в Лос Анджелис, който споделя със своя годеник – актьора Джеси Племънс и двете им малки момчета.

Актрисата от хита „Мария Антоанета“ отваря вратите на зашеметяващата си къща специално за интериорното списание Architectural Digst. Семейството е ситуирало дома си в ранчо от 30-те години на миналия век, което се намира в долината Сан Фернандо.

39-годишната Кирстен и 33-годишният Джеси са горди родители на двама сина – на 3-годишния Енис и на 4-месечното бебе Джеймс.

Въпреки че двойката обича да обединява творческите си проекти (двамата играят ролята на съпруг и съпруга в предстоящия филм Power of the Dog), Дънст все пак е поела водещата роля в проектирането на семейния им дом, като за свой помощник е поканила дългогодишната си приятелка – интериорната дизайнерка Джейн Холуърт.

Кирстен споделя в интервюто, че никога не се е интересувала особено много от дрехи или от автомобили, но винаги се е вълнувала от интериорен дизайн. Тя казва: „Джейн е човекът, който ме образоваше относно мебелите и дизайна. Аз съм нейна ученичка в това царство.“

Страстта и отвореният подход на Дънст към света на интериорния дизайн е нещо, което Холуърт оценява високо: „Кирстен е работила с някои от най-добрите дизайнери на костюми и декор в света на киното, така че има невероятно око“, казва дизайнерката. „Тя се вдъхновява от красиви неща, защото може да види поезията в тях.“

Домът на актрисата в Калифорния е украсен с красиви мебели, които имат специално значение и някакъв смисъл в живота ѝ. В интериора има много вещи и мебели, които са ѝ наследство от нейни роднини. Например модели на кораби, проектирани от нейния дядо, античен траурен венец, направен от нейната леля и др.

Дънст се е опитала да разпръсне в дома си и естетиката, която е характерна за нейния годеник Джеси, който е типичен представител на Юга. Така че в къщата има много музикални инструменти – китари, пиано и орган.

„Харесва ми комбинацията от момичешко и мъжко в интериора. Харесвам предмети, които имат възраст и патина – наистина всичко, което предизвиква емоционална асоциация“, споделя Дънст.

Въпреки че домът на звездата е наистина прекрасен, тя иска семейството и приятелите да го описват по-скоро като място, където могат да се отпуснат.

„Нашият дом е място за сбирки, където всеки идва да хапне, да пийне, да поплува, да посвири“, казва Дънст. „Барът ни винаги е отворен. Искаме хората да се забавляват, така че колкото и да ценим красивото, нищо не е прекалено ценно или скъпо тук.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари