IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разгледайте дома на бременната в деветия месец Фрида Пинто

18 октомври 2021 18 00

Актрисата за първи път показва къщата си в Ел Ей

БГНЕС

Актрисата Фрида Пинто показва за първи път уникалния си дом в Ел Ей, който е съчетание от нейните индийски корени и любовта на годеника ѝ Кори Тран към природата.

Красавицата, която е бременна в деветия месец, показа на своите фенове в Instagram как е реновирала къщата, която с Кори са закупили наскоро. Фрида и Кори са се обърнали за помощ към своя приятел – интериорния дизайнер Боби Берк, който им е помогнал в проектирането на интериора.

Дизайнерът е поставил интересни елементи в декора като син килим, кремави дивани с възглавници в контрастни цветове, огромен полилей над зоната за сядане и други.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freida Pinto (@freidapinto)

На една от снимките Фрида, Кори и Боби позират заедно, а Боби разказва: „Мисията ми за този дизайн беше да подобря съществуващите традиционни елементи, като същевременно добавя еклектични детайли. Индийското наследство на Фрида изигра голяма роля в избора ми на мебели и текстури, докато любовта на Кори към великолепната природа се отразява в произведенията на изкуството в този дом.“

Според списание Architectural Digest, Боби е включил мебели от ратан и тръстика в декора на къщата. Иначе домът на бъдещите родители представлява сглобяемо бунгало в калифорнийски стил от 50-те години на миналия век.

Къщата разполага с голямо външно пространство. Фрида стана известна, след като изигра момичето, в което е влюбен героят на Дев Пател в хита „Беднякът милионер“. Тя обяви бременността си през юни, а иначе е сгодена за фотографа Кори от 2019 г.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари