IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм превърна задния си двор в мечта на открито!

31 май 2022 10 30

Надникнете в дома на пищния модел

Getty Images

Getty Images

Ашли Греъм превърна новия си заден двор, в дома си в Ню Джърси, в мечтана и прекрасна площ на открито за цялото си семейство. Пищният модел постигна този невероятен ефект на екстериора на къщата си с помощта на дизайнера Микел Уелч.

Фирмата Affirm на Уелч буквално е преобразила градината на Греъм. Това всъщност е и първата къща, която тя си купува заедно със съпруга си Джъстин Ървин и която се намира в предградие на Ню Джърси. 34-годишната красавица от години е мечтала да има външно пространство в дома си и сега вече има такова и именно за това е решила да инвестира в него, превръщайки го в най-добрата зона за летни забавления.

„Подходих към дизайна на новия си заден двор точно както правя към гардероба си – смесвайки няколко по-скъпи мебели с по-достъпни артикули“, разказва брюнетката пред списание People.

Тя добавя: „Купила съм всичко – от дивана до възглавниците с опция на изплащане. Така съм в състояние да контролирам бюджета си, като същевременно оживявам визията на двора.“

Греъм обитава този дом с Ървин и трите им деца – 14-месечните близнаци Малахи и Роман, както и 2-годишния им син Исак Менелик Джовани. Преди това двойката дълго време живееше в Ню Йорк, но заради децата си съпрузите решават да се преместят на по-спокойно място.

Дизайнерът на пространството споделя какви са били изискванията на Греъм: „Ашли ми каза, че иска спокойно, семейно пространство без много цветове. Затова за дизайна на двора избрах неутрален диван с много възглавници и матова черна гравирана масичка за кафе, която може да изпълнява двойна функция и като маса за хранене.“

Красавицата признава, че за семейството ѝ е голям скок обитаването на подобен имот в сравнение с тристайния апартамент в Ню Йорк. „Това е голяма отговорност! Микел наистина беше страхотен в измислянето на това как ще общуваме със семейството ми в двора. Така той намери тези сладки малки столчета за момчетата.“ Тя добавя: „Всички мебели и аксесоари са издръжливи, миещи се, безопасни и като цяло подходящи за дом с малки деца!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари