IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джонатан Скот и Зоуи Дешанел показаха невероятния си дом в Ел Ей

25 юни 2022 12 00

Влюбените обитават почти 90-годишен грузински дом

Getty Images

Getty Images

Джонатан Скот и Зоуи Дешанел показаха своя току-що завършен, след основен ремонт дом в Ел Ей. Звездата от „Property Brothers“ и актрисата от сериала от „Ново момиче“ купиха мечтания имот през 2020 г. и го преобразиха. Водещият от HGTV и чаровната Зоуи споделиха снимки от къщата си в последния брой на списанието на Джонатан и неговия брат близнак Дрю „Reveal“.

Двойката, която се срещна и влюби през август 2019 г., закупи дома с пет спални преди две години, като двамата направиха пълна промяна на сградата от 1938 г.

Но дори преди да преработят къщата, двамата се влюбиха в нейната специална атмосфера. „Веднага след като излязохме на алеята пред къщата, знаехме, че тя е специална“, казва Дешанел в изданието. „Грузинският имот е красив и с много история“, добавя Джонатан.

Отличителна черта на имота е и причината за неговото име. Обширната морава е осеяна с явори и разполага с 60-годишна розова градина, така че децата на Дешанел – синът ѝ Чарли Улф и дъщеря ѝ Елси Отър, които тя споделя с бившия си съпруг Джейкъб Печеник, се чувстват така, сякаш живеят в любимия си парк.

Затова и къщата носи името Park House. Дешанел и Скот заедно са реновирали дома, за да го направят и почувстват свой собствен.

„Много съботи прекарахме в търсене на точните детайли, които да добавим към този дом“, разказва Дешанел. Докато актрисата се фокусира върху интериорния дизайн и цялостния стил на дома, Скот се съсредоточава върху това, което знае най-добре: тънкостите на конструкцията. Като всеки масивен ремонт, процесът идва с много проблеми по пътя.

Скот казва, че целта е била „да се отдаде почит на архитекта на имота и да се запази конструкцията му, но заради две нестабилни пристройки от 70-те и 80-те години, домът конструктивно не отговарял на настоящите стандарти за пожарна безопасност и заради това се наложило да се поправят някои остарели структури. Иначе двойката добавила персонализирани щрихи като винтидж полилей на входа, за да съответства на ерата на оригиналната конструкция.

„Все още прилича на дом, който е на 100 години, но сега е направен така, че ще използваме по-малко енергия от електрическата мрежа, отколкото ако сме в малък апартамент“, казва Скот.

Акцент в дома н Дешанел и Скот е тапетът с кактуси в цветния офис, старинните, претапицирани столове в кухненската част и др. „Като главен готвач на къщата ми харесва колко много място за подготовка имам“, казва Дешанел за своята кухня, която включва зелени шкафове и месингови осветителни тела. Скот дори е инсталирал сам това, което нарича „най-големият кухненски остров, слаган някога“.

Друга характеристика, която помага да се запази историята на дома, е готическата арка, която води от кухнята към ярко декорираната стая за закуска. Сега, когато колосалният дизайнерски проект е завършен, двойката е облекчена, че най-накрая се е преместила да живее в своя „общ проект на любовта“.

Това е къща, която отговаря на нашите вкусове и нужди, естетически и функционални“, казва Дешанел. „Джонатан е толкова невероятен в това да разбере това. Той го прави за клиентите си толкова дълго, а сега го направи за нас и нашето семейство“, добавя тя.

Преди няколко дни за Деня на бащата пък Зоуи показа, че между нея, половинката ѝ Скот и бившия ѝ мъж (и баща на децата й), цари пълна хармония и всички заедно се грижат и отглеждат двете ѝ деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари