IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън Помпео показа великолепната си къща на плажа в Малибу

5 декември 2022 08 30

Домът на актрисата може да се похвали с гледка към океана

Getty Images

Getty Images

Актрисата Елън Помпео и съпругът ѝ Крис Айвъри показаха великолепната си къща на плажа в Малибу, от която се разкрива невероятна гледка към океана. Елън даде възможност на феновете си да разгледат „мечтаният ѝ дом“ чрез нова статия в списание Architectural Digest.

Къщата на Помпео е бляскава по холивудски, като голяма част от нея е облицована с мрамор, а стените ѝ са от стъкло. „Навлизам в много вълнуваща фаза от живота си“, казва актрисата от сериала „Анатомията на Грей“ пред изданието по повод обновения си дом.

53-годишната звезда и съпругът ѝ купуват къщата, проектирана от архитектите Конрад Бъф и Доналд Хенсман, от създателката на ситкома „Приятели“ Марта Кауфман преди десетилетие.

Къщата е със „скромния размер“ от 300 кв. м. и е проектирана по-скоро като удобно място за живеене, а не толкова като имение за магнати. Имотът може да се похвали с феноменална гледка към океана, но пък заради близостта си до него е бил много повреден от морската сол и влагата. „Трябваше да го възстановяваме. Така че го преработихме из основи“, споделя Елън.

Екстериорът на къщата сега е облицован със свежо тиково дърво, а повечето стени са заменени със стъклени. „Някои хора искат стерилен дом, който ги кара да се чувстват като в спа център. Но аз обичам дизайнът да разказва история“, казва Помпео. Тя разказва в интервюто, че целият дизайн на дневната е бил подчинен на черния кожен диван, който е от 60-те години на миналия век.

Елън отишла на оглед в къщата, когато започвала работата си в „Анатомията на Грей. „Тогава знаех, че не мога да си позволя тази къща, но не казах на никого. Тя беше перфектна, но цената ѝ беше твърде висока за мен. Когато я върнаха на пазара на имоти през 2013 г., със съпруга ми сключихме сделката“, спомня си тя.

Помпео работи с архитекта Мартин Булард в реновирането на имота, за да го превърнат в дом, подходящ за нея, Крис, който е изпълнителен директор в компанията за спортно облекло Sergio Tacchini и техните деца – дъщерите Сиена (8) и Стела (13) и 6-годишния им син Ели.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари