IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надникнете в имението на Джей Ло, което тя продава за 42 милиона долара

4 февруари 2023 16 30

Изпълнителката официално се сбогува с живота на неомъжена жена

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес е готова да остави предишния си живот зад гърба си и да продължи напред с Бен Афлек, дори това да означава да продаде любимото си имение в Бел Еър.

Изпълнителката е пуснала за продан дома си в Калифорния на цена от 42,5 милиона долара, само шест месеца след сватбата си с Бен Афлек. Тя последва примера на съпруга си, който обяви имението си в Лос Анджелис за продан през август миналата година, поставяйки му цена от 30 милиона долара. Домът бе купен само месец по-късно, поставяйки рекорд в компанията за недвижими имоти, която го предлагаше на пазара.

Имението на Лопес, което е отделено от обществото с големи врати и висока ограда, разполага с площ от осем акра, върху които са разпределени девет спални, дванадесет бани и общо над 1300 квадратни метра. То първоначално е било проектирано от архитекта Самуел Маркс, но оттогава е преработено във вдъхновено от френската провинция многоструктурно жилище. Домът използва асортимент от камък и дърво, за да допълни естествената си среда.

На основното ниво, всекидневната разполага с бар и камина, като е затворена с врати със стоманена рамка, които се отварят към обширната тераса. Кухнята, където са се вихрили професионални готвачи, разполага с два плота, вградена зона за закуска и каменна камина, свързана с официалната трапезария.

Сред впечатляващите характеристики на дома е частен киносалон, украсен със скъпоценни камъни и разполагащ с 30 места. По стените на залата висят плакати на част от филмовите проекти на Лопес и Афлек.

На горния етаж имението разполага с разнообразие от бонус пространства, включително офис/кабинет, стая за масаж и апартамент за гости. Също така Лопес се е наслаждавала на библиотека, гардеробни и бани, които се отварят към озеленени тераси и малко езерце. Връзката между вътрешното и външното пространство продължава в голямата семейна игрална зала, която включва бар и достъп до тераса, водеща към басейн.

Дует в живота и на сцената: Бен Афлек пя коледни песни с Дженифър Лопес

Дженифър Лопес и Бен Афлек с първи празник като семейство

Любим аксесоар: Дженифър Лопес със специално колие

Обширната територия включва амфитеатър с капацитет 100 места, пагода с огнище, органична зеленчукова градина, развлекателен павилион с напълно оборудвана кухня и частно езеро с пясъчен плаж и външен душ.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха на церемония в Джорджия пред приятели и семейство през август миналата година. Месец по-рано те си казаха „Да“ и в Лас Вегас, но тогава никой от близките им не присъстваше.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари