IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джим Кери продава имението си в Лос Анджелис

7 февруари 2023 17 40

Актьорът живее там три десетилетия

БГНЕС

БГНЕС

Джим Кери продава имението си в Лос Анджелис. След като прекарва там близо 30 години, известният актьор е готов да се раздели с него и да го замени с ново място.

„В продължение на три десетилетия то беше убежище за мен, но сега не прекарвам много време там и искам някой друг да му се наслаждава като мен“, казва звездата пред The Post.

61-годишният комедиант изтъква, че вече му е време за промени. Ето защо в момента си търси нов имот, където да черпи вдъхновение за работата си в киното.

„Всяка вечер совите ми пееха приспивни песни и всяка сутрин отпивах от чашата си Джо с ястребите и колибритата под огромния дядов бор“, обяснява Кери с типичното си чувство за хумор.

Имението, което разполага с пет спални и девет бани, се предлага за 28,9 милиона долара. През 1994 г., когато джим го купува, струва 3,8 милиона долара.

Кери купува имота преди първия му хитов филм

Актьорът се мести в луксозното имение, малко преди да излезе лентата „Айс Вентура: Детектив за домашни любимци“, с която става по-популярен. То се състои от едноетажна къща тип ранчо, разположена на площ от 2 акра.

Всекидневната, трапезарията и фамилните стаи разполагат с камини с дървени греди на тавана и красиви капандури. Стъклени врати водят към закрития вътрешен двор.

Основният апартамент на Джим Кери е бил неговото „убежище за почивка“. Той разполага с кът за сядане, камина, балкон и облицована с дърво баня с камина и вана. Други екстри, ползвани от звездата там са фитнес зала, офис, театър със зона за лека закуска и допълнителни спални със самостоятелна баня за неговите специални гости.

Този, който ще купи имота на 61-годишния комик, ще може да ползва още голям басейн, тенискорт, красива беседка, парна баня, инфрачервена сауна и други глезотии за релакс и спорт.

Джим Кери се пенсионира след 45-годишна кариера

Джим Кери към Доналд Тръмп: Ти си клоун убиец

Джим Кери: Рене Зелуегър беше последната ми голяма любов

Може би не всеки знае, но свободното си време актьорът прекарвал в своята зеленчукова градина, където отглеждал и любими подправки.

Преди да се премести в райското кътче в Ел Ей, Джим Кери живееше на брега на океана в Малибу. Къщата си там, която той купи за 13,4 милиона долара, той продаде през 2013 г.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари