IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Домовете на известните: Сара Полсън и уютната ѝ малка къща в Малибу

11 март 2023 12 00

Имотът се простира само на 46 кв. метра

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Полсън не открива таланта си за интериорен дизайн, характеризиращ се с изтънчена причудливост, докато не навършва 40 години. Като бивша нюйоркчанка и актриса, която прекарва по-голямата част от живота си на снимачната площадка, купуването и обзавеждането на къща не е било част от житейския ѝ списък.

„Чувствах, че това е много голяма отговорност. Само възрастните го правеха, но не и аз“, казва актрисата, чийто филм Dust съвсем скоро ще излезе на екран. По думите ѝ, винаги е мечтаела за живота в Манхатън, където живее в жилищна сграда с портиер. Притежаването на дом, казва още Полсън, никога не е предизвиквало вълнение у нея.

Няколко фактора обаче променят мисленето ѝ. Първият е, че актрисата вече е горд жител на Лос Анджелис, където открива, че една от малкото в приятелската група, която не е започнала да се занимава с недвижими имоти. Второто е, че постепенно е привлечена от известен магазин за домакински стоки и постоянно го посещавала.

За Полсън е приятна изненада да открие колко много ѝ харесва да сортира дрехите по материи и да създава списъци за пазаруване. Това е най-близкото нещо до хоби, което някога е имала. „Винаги бях толкова заета с работа. Сънят беше моето хоби. Или вземането на душ“, признава актрисата.

След като основната ѝ къща в Малибу е завършена, тя се завръща за закупуването на още една. Почти година след началото на пандемията, актрисата купува каравана с площ от 46 квадратни метра след променящо живота посещение в дома на свой близък приятел. Спомня си, че всичко се случва през януари, когато плажът е изглеждал като лунен пейзаж.

„Скалите, водата и светлината бяха толкова красиви, а кучето ми направо се побърка. Океанът никога не ме е привличал. Аз съм човек, който се страхува от водата, но плажът беше зашеметяващ. Как съм живяла толкова време тук и не бях разбрала за красотата на крайбрежието?“, пита актрисата.

Пазарът за малки, по-достъпни домове в същата общност започнал бързо да се развива и именно затова Полсън веднага купува своя, когато той се обявява за продажба. След като от известна фирма за реконструкция ѝ помагат за трансформирането на причудливата, но обикновена каравана в дом, в него вече има скрито място за съхранение и месингово обзавеждане, както и елегантна предна част.

Малката, но уютна къщичка е боядисана в цвят слива, за да отива напълно на модерната и женствена натура на Полсън. Вътре подовете от широки дъски и стените, боядисани в снежнобяло, са спокоен фон на млечния каменен под с изумрудени линии. По думите на актрисата, това ѝ напомняло за морска пяна. Всичко е изработено по поръчка, за да пасне точно на малкото пространство.

Елън Помпео показа великолепната си къща на плажа в Малибу

Разгледайте планинския дом на бременната Хилари Суонк

Надникнете в причудливия калифорнийски дом на Деми Ловато

„Има една основна тема, която отеква тук – тъй като домът е толкова ограничен и малък по мащаб, някои рискове не са чак толкова големи“, казва един от реконструкторите. По думите му, цветове като пурпур, зелен кварц и патладжан, комбинирани с плочки до тавана не биха пасвали на големи помещения, но са идеални за точно това пространство.

Сара Полсън се шегува, че всъщност е купила къщата заради кучето си. С по-сериозен тон актрисата казва, че малкото пространство всъщност ѝ създава повече уют и спокойствие. Мястото за спане разполага с плаващо нощно шкафче, лилави тапети на цветя и златна стенна лампа, като всичко това е в перфектна хармония.

„Няма разлика между личния стил на Сара и нейното интериорно усещане“, казва дизайнерката Ейми пред Architectural Digest.

За още новини от света на звездите и техните домове последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари