IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Домовете на известните – София Вергара и Джо Манганиело продават имение за 18 милиона

10 юни 2023 12 00

Вижте какво може да си купите за „скромната“ сума

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Вергара и Джо Манганиело са решили да се откажат от един от домовете си, намиращ се в известния квартал Бевърли Хилс в Калифорния.

Според местните медии, двойката е пуснала на пазара имение, което разполага с 11 бани, а сумата е „само“ 18 милиона долара. Това е вторият път, в който актьорите се опитват да се отърват от имота, след като удариха на камък през 2022 година. Тогава те му бяха поставили цена от 20 милиона долара, но след известно време свалиха обявата. Сега е време за втори шанс с по-ниска цена за същите удобства.

Имението в Бевърли Хилс е в италиански стил и е закупено от Вергара през 2014 година. Разпростира се на повече от 7 декара земя, а цената преди 9 години е била 10,6 милиона долара. По това време София все още е била необвързана, но в момента имотът се продава от нейното и от името на съпруга ѝ. Имението е построено през 2006 година, като актрисата на няколко пъти го ремонтира, добавяйки италиански детайли с помощта на интериорния дизайнер Дженифър Беван.

Къщата разполага с три етажа, в които са включени кухня с професионално оборудване, кино и напълно оборудван фитнес с размерите на истинска зала. Пет от спалните са описани като помещения от семеен тип, а другите две са направени за работниците, които се грижат за имота. Дворът, който е детайлно оразмерен, включва големи живи плетове, спа зона, басейн и барбекю. В долната част на къщата се помещава и напълно заредена винарна в черно-бяла цветова гама.

София Вергара и Джо Манганиело се запознават чрез колегата си Джеси Тайлър Фъргюсън, с когото актрисата играе в „Модерно семейство“. Тримата присъстват на специална вечеря в Белия дом през 2014 година, но тогава Вергара все още е сгодена за Ник Лоеб. Няколко седмици след събитието обаче тя обявява раздялата си, което насърчава Манганиело да помоли Джеси за телефонния ѝ номер. Въпреки че София не е била готова за нова връзка по това време, Манганиело успява да ѝ промени мнението и да я изведе на среща.

„Знаех още от самото начало, че можех да ѝ вярвам, и тя много бързо разбра същото за мен. И двамата сме хора, които поставяме нуждите на другия пред нашите собствени. Бях способен да поставя нейните желания над моите, каквито и да бяха те, а тя направи същото. Щом намериш това у даден човек, не можеш да се откажеш от него“, казва Джо пред списание People през 2020 година.

Никълъс Кейдж отглежда гарван и черен варан в готическото си имение

Домът на Кортни Кокс: като в холистичен център

Елън Помпео показа великолепната си къща на плажа в Малибу

Само година след запознанството си Вергара и Манганиело сключват брак. Въпреки бързото решение да започнат семейство, Манганиело е бил напълно сигурен, че София е жената за него и не съжалява, че е паднал на едно коляно толкова скоро.

Звездната сватба се състои на 22 ноември 2015 година, а булката носи прекрасна рокля от Zuhair Murad, докато младоженецът е с класически черен смокинг. Вричат се във вярност пред 350 гости, включително целия актьорски състав на „Модерно семейство“ и „Истинска кръв“, където играе Манганиело. Вместо обаче да си кажат „Да“, младоженците си казват „Обещавам“, а кумовете и шаферите четат пасажи от Библията както на испански, така и на английски език. Манганиело и Вергара пък рецитират собствените си обети без помощта на свещеника.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари