IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разгледайте невероятната каравана на Нели и Александър Сано

14 октомври 2023 13 30

Вижте уникалния интериор на летния дом на семейство Сано

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Оказва се, че популярната и харесвана българска артистична двойка Александър и Нели Сано са къмпингари, които притежават уникална каравана, чийто елегантен интериор пък е създаден лично от чаровната тв водеща.

Актьорът и половинката му притежават красив дом за отдих сред природата, из който самата Нели с гордост разходи феновете си чрез своя профил в Instagram.

Романтичният интериор на караваната на влюбената двойка е шедьовър, зад който стоят Нели и нейната приятелка – манекенката и талантлива стилистка Теди Велинова.  

И Нели, и Теди са известни като любителки на интериорния дизайн, като имат куп успешни проекти зад гърба си, а Велинова от няколко години се занимава именно с реновацията и декорирането на каравани.

Колкото до тази каравана, тя се отличава с бохо стилистика, като е решена в бял, светлосин и светъл дървесен цвят. Интериорът включва множество красиви аксесоари, декоративни елементи и комфортна външна дневна зона с бар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nely Sano (@iamnelysano)

До видео разходката на красивата си каравана, която Нели ни предлага, тя е написала: „Никога не съм си представяла, че караванският живот ще ми хареса толкова много. Виновник за това е синът ми, който миналото лято прекара известно време на караваните на Ети и беше толкова впечатлен.“

Нели добави: „Правила съм различни интериорни проекти, но за първи път правя интериор на каравана за това благодаря на Теди Велинова за помощта, съветите и приятелското рамо“.

Публикацията на Нели е коментирана от нейната половинка Александър, който е написал с възхита: „Правиш нещата красиви като теб!“ 

Актьорът, който наскоро беше номиниран за наградите Septimius в категорията „Най-добър европейски актьор“ за ролята си в „Сърцето на машината“, също преди няколко седмици сподели снимки от въпросната идилична каравана. Той го направи навръх имения си ден, който съвпадна и с 9-ата годишнина от сватбата му с Нели, която е и майка на дъщеря му Ава.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Иван ( преди 6 месеца )
е тя "караваната" е само 2 легла и шкаф, останалото е навън?????
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар