IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън Помпео отваря вратите на имението си в Калифорния

8 октомври 2014 13 46

Вижте дома на актрисата от „Анатомията на Грей“

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Актрисата от сериала „Анатомията на Грей“ Елън Помпео отваря вратите на дома си в Калифорния, който споделя с мъжа си – музикалния продуцент Крис Айвъри и двете им дъщери Сиена и Стела. Елън си е сътрудничила с известния декоратор Мартин Лорънс Булард, за да създаде оригиналния интериор на своя дом в Лос Анджелис.

Къщата на актрисата е построена през 1930 г., а тя и мъжът ѝ купуват имота през 2009 г., пише списание Architectural Digest. Елън искала да запази класическия ѝ вид, но да я направи по-свежа, така че тя да е уютна и комфортна за едно съвременно семейство.

Помпео преобразява дома, който се намира в квартала Лос Фелиз, като залага най-вече на средиземноморския стил с акценти от Мароко.

44-годишната актриса запазва много от съществуващите детайли в интериора – стария теракот, дюшемето от френски дъб, корнизите, паветата от варовик и т. н. „Къщата е почистена от патината, натрупана през годините, но в същото време успяхме да съживим нейното достолепие“, обяснява тя.

Вижте снимките на дома на Елън в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари