IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейли Куоко отваря вратите на празничния си дом

23 декември 2014 13 40

Вижте имението на актрисата в Лос Анджелис

Снимка: domainehome.com

Снимка: domainehome.com

Актрисата от сериала „Теория за Големия взрив“ Кейли Куоко отвори вратите на своя дом в Лос Анджелис, за да покаже приказната си коледна украса.

Чаровната блондинка, която е най-известна с ролята си на Пени от въпросното телевизионно шоу на CBS, е поканила интериорния дизайнер Джеф Андрюс и заедно с него са създали тази бляскава, празнична атмосфера. „Джеф познава много добре моя вкус и чувството ми за стил. Той знае, че аз обичам златисто и всичко, което блести“, споделя звездата пред списание Domaine Home.

Кейли и Джеф са се спрели за декора на дома ѝ на металическите цветове – злато, платина, бронз и сребро с бели и зелени акценти. „Украсата не е прекалено традиционна, но не е и детинска. Просто е шик и създава типична коледна атмосфера“, казва доволно Куоко.

Актрисата живее със съпруга си Райън Суийтинг в района Тарзана, Калифорния, като миналата година купи бившия дом на баскетболиста Ламар Одъм и екссъпругата му Клое Кардашян.

Според слуховете Кейли е платила 5,5 милиона щатски долара за дома на Ламар и Клое, тъй като той се намира в престижен затворен комплекс от къщи. Домът разполага с шест спални, фитнес, кабинет, домашно кино, басейн, спа център, открита кухня и паркинг за 15 автомобила.

29-годишната Куоко сключи брак с професионалния тенисист Суийтинг навръх Нова година 2014, като двамата бяха заедно по-малко от шест месеца. Преди това тя излизаше с актьора Хенри Кавил.

Снимка от сватбата на двойката точно преди една година; Снимка: Instagram

Вижте снимките на имението на телевизионната звезда в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари