IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В апартамента на Джон Леджънд и Криси Тейгън

15 януари 2015 11 44

Вижте дома на двойката в Ню Йорк Сити

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

R & B звездата Джон Леджънд и съпругата му Криси Тейгън показват шикозния си апартамент в Ню Йорк Сити. Изпълнителят на хита „All of Me“ и красивият топмодел отварят вратите на дома си специално за списание Architectural Digest.

36-годишният певец и 29-годишната красавица, които са женени от 2013 г., наскоро са реновирали своето любовно гнездо в Голямата ябълка и сега с гордост го представят в архитектурното издание.

Вече сме ви представяли имението на двойката в Лос Анджелис, в което те прекарват половината част от годината.

Колкото до този апартамент, той се намира в района между Nolita и Малката Италия (квартали на Манхатън). Домът на двойката е с леко мрачна атмосфера, за което те обясняват: „Ние сме склонни да търсим точно обратното на това, което повечето хора искат. Чувстваме се уютно сред по-мрачни цветове.“

В интериора са използвани много блестящи повърхности в цвят бронз и златисто. Материите, които са на почит тук, са дърво, естествена кожа и плюш.

Впечатление правят и колоритните предмети на изкуството, с които Криси и Джон са декорирали дома си, а акцентът в апартамента определено е красивото пиано Yamaha, на което Леджънд твори своята музика.

Вижте снимки на шикозния апартамент на певеца и модела в галерията ни!


Снимка: architecturaldigest.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари