IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте новата къща на Крис Хемсуърт в Австралия

17 януари 2015 09 02

Красивият актьор смята да се върне да живее в родината си

Снимка; dailytelegraph.com.au

Снимка; dailytelegraph.com.au

Според най-новите слухове Крис Хемсуърт смята да се премести със семейството си в Австралия за постоянно, след като вече не му се налага да живее в Лос Анджелис, за да си осигурява работа.

Снажният актьор живееше в Ел Ей със съпругата си Елза Патаки в продължение на няколко години, докато градеше внушителната си кариера в Холивуд. Той обаче вече е истинска звезда в киноиндустрията и няма нужда да ходи по кастинги, за да получава главни роли в големи продукции.

Хемсуърт, който има 2-годишна дъщеря Индия и 10-месечни близнаци Саша и Тристан, от Елза, наскоро си е купил ново имение в родината си. Имотът се намира в тих, крайбрежен град.

Преди два месеца в телевизионно интервю екранният бог Тор сподели, че твърдо е решил да напусне Калифорния. „Живях в Ел Ей в продължение на седем години заради работата си, но вече имам възможност да се завърна в Австралия и това е страхотно. Определено искам децата ми да израснат в моята родина.“

Новото имение на „Най-сексапилния мъж на планетата“ (според читателите на списание People), струва 7,2 милиона щатски долара и е разположено на Байрън Бей (на 100 км. южно от Бризбейн). От къщата се разкрива великолепна гледка към известния плаж „Seven Mile Beach“, който е част от природен резерват.

Крис и Елза, която е със седем години по-възрастна от него, са женени от четири години.

Като типичен австралиец Крис е запален сърфист; Снимка: Splash News

Вижте снимки на новото имение на семейство Хемсуърт в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари