IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте най-красивата класна стая в България

25 септември 2015 13 26

Вижте как изглежда най-новата класна стая в 138 СОУ „Проф. Васил Златарски“

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Всички добре помним състоянието на стаите в българските училища. Липсата на средства за ремонт и нови мебели винаги е оставяла у нас леко горчив вкус, спомняйки си гимназиалните години и окаяния вид на повечето училища.

За съжаление, факт е, че за приветливи, светли и най-вече нови класни стаи, трябват пари. Много пари, които институциите у нас или не могат да осигурят, или да усвоят, или и двете.

Но ето че едно софийско училище даде прекрасен пример как могат да се усвоят средства и една обикновена, училищна стая, да се превърне в класна стая мечта!

Признавам си, че след като видях снимките на стаята в 138 СОУ „Проф. Васил Златарски“, ми се прииска да съм отново ученичка. И тъй като това няма как да стане, не ми остава друго, освен да ѝ се насладя и да помечтая всички стаи да изглеждат по подобен начин някой ден. Предлагам ви да направите същото в галерията на Tialoto.bg.

Новата класна стая в 138 СОУ „Васил Златарски“, в която ще се изучава китайски език, е реализирана с подкрепата на Институт „Конфуций“ и организация Ханбан, свързана с Министерство на образованието в Китай.

Дизайнер на проекта на класна стая „Конфуций“ е Радосвета Янева.

Вижте как изглежда стаята тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари