IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надникнете в частен самолет за 53 милиона долара

12 ноември 2015 15 15

Lineage 1000E Embraer предлага ултралукс и много удобства

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Ако винаги сте се чудили как изглеждат отвътре частните самолети, може да разгледате модела Lineage 1000E Embraer, който е на стойност 53 милиона долара.

Това е самолетът с едни от най-добрите удобства, които парите могат да купят. Той беше представен по-рано тази година на изложение в Женева, като определено е създаден за хора, които са свикнали да получават всичко, което поискат.

Самолетът може да задоволи безкрайните очаквания на най-капризните и заможни клиенти. Той прилича на ултралуксозен апартамент с крила и площ от около 80 квадратни метра.

Дизайнерският екип е оборудвал интериора с комбинации от скъпи материали и продукти като кожа, коприна и т. н.

В самолета има пет помещения – спалня, две дневни зони, пилотска кабина и баня с душ, която разполага със собствен 100-литров бойлер.

В рамките на дневното пространство има екстериорни прозорци, от които влиза слънчева светлина, което пък създава усещане за по-голям простор.

Това, с което този самолет се отличава от другите частни самолети е, че той може да каца на по-малки летища, заради компактния си размер.

Вижте негови снимки в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари