IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо с апартамент, вдъхновен от „50 нюанса сиво“

28 декември 2015 10 25

Вижте имотите на знаменития футболист в Ню Йорк и Мадрид

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Преди няколко дни футболната звезда Кристиано Роналдо пусна журналисти в модерната си къща в Мадрид и феновете му успяха да видят дома му отблизо в една видео обиколка, направена от телевизия Unscriptd Sport.

Съвременното имение на спортиста в испанската столица е на стойност 4,8 милиона британски паунда и е с площ от над 800 кв. м.

То се намира в елитен квартал на 10 км западно от Мадрид, като съсед на Кристиано е футболната легенда Зинедин Зидан.

Освен дома си в Испания, Роналдо наскоро (това лято) се сдоби и с луксозен апартамент в Ню Йорк. Той се намира на таванския етаж в кулата на Донлд Тръмп – „Trump Tower“ на Пето авеню.

Футболистът е купил жилището за 18,5 милиона щатски долара като то има три спални и невероятна гледка към града, към река Хъдсън и към Сентръл парк.

Според източниците, Роналдо е купил имота след като се е вдъхновил от еротичния роман на Е. Л. Джеймс „50 нюанса сиво“ и по-точно от жилището на главния герой – Крисчън Грей.

Въпросната покупка предизвика слуховете, че 30-годишният Кристиано се готви да напусне Испания след края на договора си с „Реал Мадрид“ през 2018-та и да заиграе във футболната лига на САЩ, нещо което той отрече.

Колкото до сградата на Тръмп в Манхатън, тя е построена през 1983 г., а самият апартамент първоначално е бил собственост на неговия съдружник Алесандро Прото.

През май списание Forbes класира Роналдо като най-добре платения футболист в света, след като той спечели 79 милиона долара за миналата година, изпреварвайки своя най-голям съперник Лионел Меси.

Вижте снимки на двата имота на Роналдо в галерията ни!

Това е част от видео обиколката на къщата на Роналдо в Мадрид; Снимка: Unscriptd Sport

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари