IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

12 милиона и е ваша: Резиденцията на Принс

29 юни 2016 13 40

Десетки на опашка да купят карибската къща на покойния певец

12 милиона и е ваша: Резиденцията на Принс

Малко след смъртта на Принс през април тази година, неговата лятна резиденция на Карибите бе обявена за продан. Световноизвестният музикант обичал да почива тук. Това било мястото, където да избяга от света на шоубизнеса и да се уедини в спокойствието и тишината на вълните.

По данни на celebrityhousepictures, имотът се радва на голям интерес от купувачите, имало своеобразна битка за него. Очаква се съвсем скоро някой да плати цената от 12 милиона долара и да се нанесе.

Двуетажната резиденция разполага с 940 кв. м площ, в която са разположени 10 спални, 10 бани, спа, летен мокър бар, басейн, тенискорт, невероятни градини и гледка, отнемаща дъха. Остров Провиденциалис, където се намира резиденцията, е сред най-хубавите от Карибския регион. Малкото парче земя е известно с чистите си океански води, танцуващи слънчеви лъчи и несравнима природа.

Малко след като Принс купил мястото през 2010 г., той изрично пожелал алеята към централния вход да бъде боядисана в неговия цвят – лилавото. Преди да стигнете до нея обаче, трябва да преминете през две строго охранявани метални порти. Веднага след тях ви посреща малката къщурка на охраната, а поглед нагоре разкрива невероятна гледка.

Резиденцията е проектирана с основен корпус и две криволичещи по собствено усмотрение крила. В имота има множество постройки, сред които къща за персонала, 4 беседки, кула и детска площадка. Тук ще открием и два частни плажа, чийто пясък само подканя да сложим кърпа. Отвън има още тропически градини, басейн с джакузи, две скалисти полуостровчета и кей с лодка.

Вътре откриваме най-отпускарския интериор, който би могъл да съществува. Ето в летния бар на втория етаж се наблюдава една приятна комбинация от камък и масивно дърво, която е съчетана по възможно най-комфортната конфигурация.

А спалнята на самия Принс – просто удивителна! Леглото му с балдахини е изработено от абанос, като някои фрагменти са резбовани, други струговани. Настилката в покоите му е от мрамор, застлан тук-там със светъл килим. От личния му балкон се разкрива пленяваща гледка към морския хоризонт.

Помислено е и за гостите на резиденция „Принс“. В стаите за гости има допълнителни кухненски боксове и малки трапезарии, за да бъде гарантиран приятният им престой. Всъщност, ако някой посмее да скучае тук, значи проблемът е изцяло в него и трябва да посети психоаналитика си незабавно.

Това е резиденция за купони, навсякъде има кътове за коктейл или чашка узо, столчета, шезлонги за дрямка по бански. Басейнът, който споменахме по-горе, е с нестандартна форма, като в средата му е разположено джакузи за 5-6 души. То е покрито със сламено конусовидно покривче.

Вижте имението в снимки тук

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари