IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В колоритния дом на красивата актриса Шей Мичъл

9 октомври 2016 09 30

Вижте шарената къща на актрисата от сериала „Малки сладки лъжкини“

Снимка: Tessa Neustadt

Снимка: Tessa Neustadt

Шей Мичъл отваря вратите на шарения си дом в Ел Ей. Канадската актриса от сериала „Малки сладки лъжкини“ и филма „Денят на мама“ е известна като една от най-стилните красавици от своето поколение в Холивуд и къщата ѝ го доказва.

Тя е декорирала артистично своя дом чрез перфектно съчетание от стилове, които описва като „марокански шик със средиземноморско докосване“.

Зашеметяващата брюнетка, която е от филипинско-ирландски произход, разкрива своята философия за личен стил с думите: „Човек трябва да се доверява на своя вкус и никога да не се тревожи дали нещата ще си отиват. Той не трябва да позволява популярните тенденции да влияят твърде много на мнението му.“.

Шей споделя, че домът ѝ е пълен с предмети, които сама си е донесла от нейните пътувания в Бали, Мароко и т. н.

Интериорът на къщата е много цветен и донякъде абстрактен, но в същото време много женствен и мек.

„За мен беше най-важно атмосферата у дома да е успокояваща. Няма нищо по-хубаво след 17-часов работен ден на снимачната площадка или след дълъг полет, да си влезеш в една уютна среда, която да те презареди“, споделя красавицата.

Вижте снимките на дома на брюнетката в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари