IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В къщата на Хари Потър: Ще я познаете ли?

13 октомври 2016 07 40

Там започва цялата сага, долу – под стълбището

Снимка: darcyunrooted.com

Снимка: darcyunrooted.com

Предполагам си спомняте господин и госпожа Дърсли – Върнън и Петуния. Със сигурност вече е пред очите ви и образът на пухкавото им синче Дъдли, който сякаш винаги се храни.

Семейство Дърсли, както повелява сюжетът на Дж. К. Роулинг, живее на улица „Прайвит драйв“. А там под стълбището им живя един малък магьосник. Това разбира се е Хари, който от малък е приютен в двуетажната къщурка.

Извън художествената измислица, къщата от „Хари Потър и философският камък“ бе обявена за продан. Сценичният декор обаче е изгубил автентичния си интериор, който познаваме от прочутата кинопродукция. Само фасадата и задният двор загатват за изтръгнатите решетки с летящата кола и сцената с издулата се леля Мардж, която нещастно излетя в неясна посока.

Домът на Хари е преобразен. Дизайнерите са свалили тапетите с бежово-кремави ивици, които красяха всекидневната. Видът определено е по-малко депресиращ, откакто леля Петуния не е начело на декораторите. Стените сега са модерни, но все още пазят спомена за една голяма снимачна площадка.

Двуетажната постройка разполага с малко предверие, хол и кухня, 3 спални и заден двор. Цената е 619 хиляди долара.

Можете да разгледате къщата на Потър в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Само кухнята става. Другото е приемливо за временно настаняване или интернат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар