Един от най-красивите имоти в Малибу – този на Синди Крауфорд и Ранди Гербер, е пуснат за продажба за невероятната сума от 60 милиона долара.

50-годишната манекенка и 54-годишната ѝ половинка са купили дома с четири спални през 2015 г. за малко над 50 милиона, пише TMZ.

Луксозната вила се намира на първа линия до океана и има и басейн, спа център, камина и тенискорт. Уединеният имот разполага и с парк, където обитателите могат спокойно да се разхождат и предлага панорамна гледка към океана.

Синди и Ранди наскоро са реновирали двуетажния дом, който е и с много плъзгащи се стъклени врати. Главният апартамент разполага с камина и кът за сядане, огромни дрешници и два отделни спа центъра с бани.

Имотът включва и три гаража, където могат да паркират доста коли, гости на собствениците. Къщата е построена през 1944 г. и се намира в съседство с друг имот собственост на Синди и Ранди.

Двойката наскоро продаде и друга своя вила в Кабо Сан Лукас, Мексико, за 100 милиона долара.

Двамата са родители на 15-годишната Кая и 17-годишния Пресли. Децата им следват стъпките на своите родители и също имат изяви на модния подиум.

Вижте приказната вила в галерията ни.