IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Водещият новинар на Fox TV продаде аристократичен дом

20 януари 2017 13 20

Шепард Смит спечели 5 млн. долара от апартамента си в Ню Йорк

Снимка: businessinsider.com

Снимка: businessinsider.com

53-годишният Шепард Смит е лицето на американската телевизия Fox News. Той е уважаван професионалист, а в края на миналата година анонсира публично, че е гей. Това предизвика разнопосочни коментари, но въобще не попречи на работата му в телевизията.

Преди да стане водещ на известния новинарски блок, Шеп Смит, както го наричат, е работил 12 години като репортер в няколко регионални телевизии, дъщерни на големите национални ABC, NBC и Fox.

През 2003 г. заема поста водещ на новините, който е и настоящият му. Във Fox освен професионален новинар, Шеп Смит е директор ексклузивни новини. А когато не разказва за случилото се през деня, той коментира горещи събития в собственото си предаване „Шепард Смит Съобщава“ („Shepard Smith Reporting“). Заплатата на известното телевизионно лице възлиза на 7 милиона долара годишно.

С такава надница американският водещ успява да поддържа отличен стандарт на живот. Показателно затова е бившето му жилище, което наскоро продаде срещу 5 млн. долара.

Въпросният апартамент се намира в луксозна дванадесететажна сграда в центъра на Ню Йорк. Блокът е съвсем близо до централата на Fox News и е образец за лукс и аристократизъм.

През май 2004 г. Смит си купува апартамент в нея за почти 4 млн. долара. Срещу тази сериозна сума той получава жилище с 2 спални, 2 бани, разкошна трапезария, кухненско-всекидневен салон и личен кабинет.

В общ план този дом е ориентиран към луксозния интериорен дизайн. Подовите настилки са от тиково дърво, а мебелите са от масив. Цялото жилище е декорирано с купища изделия от полето на изобразителното изкуство. Тук-там има и вълшебни скулптури, вдъхновени от големите италиански творци.

Апартаментът на Шепард Шмит е реализиран в светла гама, съблюдаваща цветовете охра, дървеснокафяво и бяло. Спрямо тази семпла палитра са поставени контрастиращи мебели и осветителни тела.

Всичко в този дом е на мястото си. Няма ъгълче, което да няма своя собствена функция и подредба. Така изглежда жилището на един професионален перфекционист.

Разгледайте дома на водещия Шепард Смит в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари