IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За 10 милиона долара: Новият дом на Мила и Аштън

6 август 2017 12 00

Звездната двойка купила летния си дом на крайбрежието на Калифорния

Снимка: Elle

Снимка: Elle

През 90-те години често се повтаряла шегата сред онези, които избирали да живеят в Санта Барбара – „защото там са всички, които познаваш“. Сега този стар анекдот придобива още по-голяма актуалност.

Тихото местенце по крайбрежието на Тихия океан става все по-популярно сред холивудските звезди. В Санта Барбара можеш да срещнеш Натали Портман, Елън Дедженеръс и още много звезди, които имат дом тук.

Неотдавна стана ясно, че още една звездна двойка не е устояла на очарованието на този курорт – Мила Кунис и Аштън Кътчър. Те вече са горди собственици на лятна къща за 10 млн. долара.

Този класически калифорнийски дом е светъл, уютен и просторен. С големи прозорци, шест спални и толкова бани към всяка от тях. В къщата има предостатъчно място както за младите родители и техните две деца, така и за многобройните им приятели.

Само на няколко крачки от къщата се плискат вълните на океана, а от другата страна се открива великолепна гледка към гората.

Къщата разполага с огромна веранда, от която можеш да наблюдаваш изгревите и залезите, сравнително малък двор с цветя, но пък затова със собствен плаж.

Но най-голямото достойнство е това, че се намира в частна охраняема зона, където могат да си отдъхнат единствено знаменитости, за да не бъдат притеснявани от папараци.

Вижте дома на Мила и Аштън в нашата галерия

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари